2008.10.06. 23:14| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Ez legyen itt a poszt azoknak, akik hamarosan ide tévednek (persze regisztrálnak) és utána szépen leírják, hogy kivel mi van, mi a szopás, mi a királyság, milyen a felnőtt élet, esetleg mennyire hiányzom, vagy Pécs, .... szóval teljesen szabadon bármi, csak mert nem vagyok mindenkiből naprakész. :)

Akár tippeket és tanácsokat is elfogadok, mind a blogra, mind bármi másra... max nem fogadom meg ;) :P [ esetlegesen aki nosztalgiázni szeretne: itt a régi]

Majd ha módomban áll, akkor nyitok vmi össznépi fórum-félét, mivel a Kury említette, hogy jó lenne egy. Persze kérdés van-e ilyesmire igény... láttunk már ilyet. Aki akar úgyis eléri a másikat.

Na spuri kommentelni!

Címkék: ígye  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr13700391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nofree 2008.10.10. 17:42:06

szép. új blogot nyitsz és sunyítasz róla, hogy halna meg a lovad.

mi a helyzet kolbászfalván?

Ricsman - HóStrucc 2008.10.10. 19:04:25

:)

Tudtam, hogy ez a pillanat is eljön.... de begolyózott a szemem amíg gyűjtögettem az embereket a listába... Tudom ez nem mentség, de sajna mások is kimaradtak.

Kolbászfalva lapos, mint a föld... no esemény, csak amit ide írok

liliomfi! 2008.10.19. 11:57:11

Mi a szopás? A munka! Na de innentől csak konstruktívan. Levadászom a postokat.
süti beállítások módosítása