2008.10.10. 13:00| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Gyerekek... sokan értettek egyet velem, hogy szégyenletes ami néha a reklámszakmában történik. Konkrétan azokra a reklámokra gondolok [én, mint még szakmán kívüli], amik már olyan alacsony színvonalon ömlenek elénk a dobozból, hogy bár elméletileg képtelenség lenne, mégis fizikai fájdalmat okoznak. Példának most nem hozok fel semmit, de nem kéne sokáig keresgélnem az adókon.

Ilyenkor kapom azokat a megjegyzéseket, hogy igyekezzek fel Pestre, mert hát rendbe kéne rakni a dolgokat, és ennél azért csak jobbat tudnék csinálni... jól esik, de sajnos ez több (sok) tényezőn múlik... és ami még szomorúbb.. sokszor a megrendelő eldönti, h neki milyen koncepció kell. Ha nem tetszik, akkor is azt kell csinálni. Bár meg kell védenem a szakmát, mert az utóbbi években azért láttam pár igen jó reklámot [bár nem biztos h itthon készültek].

Na de evezzük is kicsit más vizekre. Sokkolt, majd később sátáni kacajt váltott ki belőlem a felismerés, amikoron ma délelőtt beleszürcsöltem a 2 decis kis dobozos szívószálas üdítőmbe... igen, tudjátok, mint a régi szép időkben az oviban. Sajnálom, nosztalgikus pillanatomban találtam egyet itthon reggel és nem bírtam ellenállni :D Lényeg, hogy érzem a nyelvem vmi szokatlant észlel a szívószállal való találkozáskor. BEROSÁLTAM SRÁCOK!! :D

 

 

 

 

Ez... ízirájder öcsém...

Csak azt nem tudom, hogy ezzel most engem, mint idősebb korosztályt akartak megfogni és lenyűgözni, vagy egy 6 évesnek kéne összecsinálnia magát, mert ez már milyen tuti űr-fjúcsör-szájberszpész 2009- es trendi szívószál?!?!

Azt tudom elképzelni, a kép alapján, hogy milyen furfangos lehet ez a szívószál az óvónéni, vagy anyuka szerint amikor a kissrác jól összenyomja a még teli dobozt...  4 felé terít! [persze a végét azért leheggesztették] :D

Legendary...

Címkék: marketing jókedv  |   | 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr61706706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yorkstone 2008.10.12. 13:01:06

Ezzel is csak több gondot akarnak okozni a szülőknek? Hát ez nagyon nagy kib***ás, és tényleg nincs semmi értelme.

yorkstone 2008.10.12. 13:02:52

Bár talán egy értelme van az egésznek. Nehogy félrenyeljen a gyerek, ha jól megszívja a gyümölcsös flaskát. Nehogy, úgy járjon mint én egyszer az abszinttal. Hát a tüdőm is kapott belőle...

doomsnight 2008.10.15. 12:37:24

Nem lehet, hanem biztos.

A kissrácok sokat szórakoznak azzal, hogy jól megnyomják a dobozt, amikor a másik iszik belőle, ami rosszabb esetben megy a tüdőbe. Így meg oldalra megy, ami nem is baj, mert az ízlelőbimbók is többet kapnak belőle.

No, úgy látszik, minden viszonyítás kérdése. Szerintem jó ötlet. Hülyegyerek-proof.

nofree 2008.10.16. 17:58:31

meg ugye sokan szarrá rágják a szívószál végét, aztán sír a szájuk, ha felsértik vele az ínyüket. azok ellen is jó.

liliomfi! 2008.10.19. 12:11:03

Több helyről jön, gyorabban fogy, érdekesebb! Hamarabb jön a sírás a következőért.

Ricsman - HóStrucc 2008.10.19. 12:39:21

Csak ért valamit az egyetem elvégzése... :P Jó gondolatok!
süti beállítások módosítása