2008.10.21. 12:27| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Remélem minimum fele olyan csodás napnak nézek elébe, mint ahogyan azt már napokkal ezelőtt megálmodtam. Tény, hogy ma ismét koktélmixing (B52 és Bloody Brain fix lesz), majd kellemesen kisétálok az épületből, egész messze, a szemközti sarkiba, ahol a lefoglalt kis box vár majd a lehűtött csapolt kis söröcskémmel, hogy aztán az "I"-re feltevén a pontot megnézzek egy - egyébként nagy Juve zakóval kecsegtető - Juve-Real BL meccset a szemben elhelyezett nagy plazmatévén, s közben kellemes haveri társaságban, cigifüstös kocsmaszagban, jókat sztorizgaassak, terveket szőjjek és kacarásszak az élet egyébként kurvaunalmas, de szükségszerű dolgairól.

Tényleg csak a kurvák meg a pezsgő hiányzik ebből a képből, hogy egy kellemes jamboree képe tükröződjön vissza a Hold fényében! :)

 

Ha ilyen lenne egy átlagos hétköznap, kurvára vidám lenne mindenki ebben az országban, nem pedig életúnt hitelbenfürdő depressziós... még a gazdaság is dübörögne tán!

Most épp ezt gondolom! De nagyon!

Címkék: jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr100724528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása