2008.10.23. 14:12| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Előszőr pár szót az ünnepről, illetve az általában azókról bennem kialakult képről. Tudom, igen, neves nap a mai, van pár ilyen évente és olyankor az ország egy emberként érezve borul meg az ősök nagysága előtt. Miniszterbácsik, polgármesterek - szóval pár mandátum erejéig (is) ingyenélő egyedek - beszédeket mondtanak végtelen kis pontokként szóródva az országban, hogy megosszák közös fájdalmukat a néppel, átitassák azzal az érzéssel, amit ilyenkor mindenkinek kötelessége érezni.. honi együvé tartozás és barátai...

Nos, legyek én a gonosz, nekem az ünnep jelen esetben és többnyire ilyen alkalmakkor annyit jelent, hogy ha hétköznapra esik, akkor teljes boldogság, mert munkaszüneti nap. Erre jó. Picit maximum megemlékezik az ember, majd a nap fennmaradó 23 óra 58 percét meg igyekszik minnél faszábban eltölteni!

Tegyetek így!

Címkék: kritika  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr100728084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása