2008.11.10. 08:48| Szerző : Ricsman - HóStrucc

indexes forrás:

" Emléktörléssel kísérletezik az amerikai hadseregDr. John Parmentola, az amerikai hadsereg egyik kutatási részlege, a Research and Laboratory Management vezetője sci-fibe illő kutatásokról számolt be egy katonai szaklapok és blogok íróinak tartott sajtótájékoztatón.

Parmentola szerint biztató eredményeket értek el a neurobiológusok az emlékek manipulálása terén. Egereken végzett kísérletekben már sikerült bizonyos emlékeket törölni az állatok memóriájából. (az angol cikkből egy mondat: “You can imagine people who have horrifying memories, it would be great if we could eliminate them so this way they’re not plagued by these memories uncontrollably,” Parmentola said. - and Ricsman agrees)"

Szeretném adóm egy százalékával ezt a projektet támogatni, s egyúttal emberi önkéntes tesztalanynak jelentkezni! Most azonnal.

Címkék: agymenés doomsday  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr94759864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása