2008.11.21. 12:54| Szerző : Ricsman - HóStrucc

a betanított segédmunkás. Szerintem.

Mert nem tudom kiknek jön be a mostani figura. Akiknek esetleg igen, azok szégyeljék össze magukat. Részemről az előző Bond epizód - Casino Royale - egy csalódás volt. Bond minden volt, csak az nem aminek megszokhattuk. Mondhatjuk, hogy inverze volt inkább. Nekem kb egy "mi lenne, ha ..." érzésem volt. Mi lenne, ha a megszokott, elegáns, sármőr, minden csajt lefektető - kezdve a leggonoszabbakkal -, de a világot és Őfelségét is megmentő hangtompítós USP-s félisten

HELYETT

 

egy ostoba, 120 kg-os pitbullt élve elrágó kidobó semmitmondó betonarcával, azt még pszichopata irányban víve kék szemmel megáldott, izomagyú, körömmel fúgázó, betanított építőipari segédmunkás lenne,... kicsi szókinccsel, szellemes humor nélkül, nyolc általánossal. Impotensen.

Így megyek el ma megnézni az újat. Kívánjatok szerencsét, hogy végig tudjam ülni. Esetleg okozzon pozitív csalódást.

 

Ui: jah és amíg öreg Pierce Brosnannel (akit ezennel is csókoltatok, és üzenem neki az ország nevében, hogy hiányzik) luxus karórákat és egyéb termékeket reklámoztak... addig Daniel Craiggel max betonkeverőt, esetleg ütvefúrót engednék csak. Vagy testépítős szarokat.... (remélem a Black & Decker, vagy a CAT már nyomtatja a szerződést.)

Csóközön

plusz várom az ellenvéleményt... persze már ha van XD

Címkék: marketing agymenés jókedv  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr84781085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liliomfi! 2008.11.21. 19:03:31

Maximálisan egyetértek!
süti beállítások módosítása