2008.12.16. 12:37| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Szóval holnap muszájból fel kell vonszolnom a seggem Pestországba. (persze hogy most sztrájkolnak, hogy szív...)

Mivel ugyanis 1 órakkor ünnepélyesen kezdetét veszi a mixervizsgám. Fingom nincs hogyan is fog zajlani az elmélet rész számonkérése, de inkább papíros legyen, mint szóbeli... Furcsa dologra is lettem figyelmes emellett. Nem tudom, hogy az az áldott jó vidéki levegő, vagy csak a begyepesedett napi rutinmeló konvergálja az agyamat egy egyszerű paprikatermesztőjéhez... Nem jó mindenesetre. Szaros pár oldalkát nem érzem úgy hogy tökélyre meg tudnék tanulni, szaros pár évszámmal. Pedig anno ez a mennyiség egy CS-lanozással tarkított sörözős délutánba is belefért a koliban :)

Lényeg a lényeg: ha egyszer feljutottam

A verzió: levizsgázom iszok kicsit a friss mixertársakkal majd valakikkel összefutok és valahol ottalszom

B verzió: levizsgázom iszok kicsit a friss mixertársakkal majd tovább iszunk bele az éjszakába partyzunk és valahol ottalszok

Per verzió: levizsgázom iszok kicsit a friss mixertársakkal majd tovább iszunk bele az éjszakába partyzunk és nem alszok. Másnap apámmal haza.

 

Any ideas? Egyelőre úgy van h öcsémnél csövezek a koliban. Ha valaki szeretné felajánlani a meleg ágyikóját, akkor végiggondolom. Viszont én nem dolgozom másnap és ezért nem tudom hogy tervezem az estém....

Egyébként az esélye h vmi partyra adják az emberek a fejüket akikkel aznap megyek kb 10% sztem... BKV és MÁV hathatós közreműködésének köszönhetően ugyanis szerintem mindenki menekül majd vissza Pest-szopatós-országból ahogy csak tud.

Ma felcsörgök pár embert. Lehet készülni!

Címkék: koktél  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr53826001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása