2009.02.03. 17:32| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Igen, igen... újabb bizonyíték, hogy márpedig ez akkora metropolis (frei-es olvasatban pedig világfalu), hogy itt spontán megvilágosodások, testből lélek-elhagyások, és hasonló csodák történnek!

Egy városi kocsikázás hozta meg a nem várt mannát a napomba, s töltötte meg földöntúli örömökkel kicsiny, plüss-pillangó lelkem e vizuális jelenség:

Egyszerű, átlagos kinézetű (értsd: nem csöves, nem alkoholista, nem dilis) középkorú gyalogos hölgy lelke az orosházi úti felüljáró bal oldalán [csabaiak előnyben, bár lényegtelen részlet] , nem sokkal előttem hirtelen elhagyta a testét. Bizonyám!

Mert a két pennyszacsit hirtelen ledobta maga mellett, és előbb oldalra, majd a magasba tartott kezekkel pörögni kezdett, közben mosolyogva énekelt, vélhetően számunkra érthetetlen nyelven.


Na már most több dologra gyanakszom:

  • Valami harmadik tipusú találkozás történt, a nanoszekundum tört része alatt elvitték, meg visszahozták, meg közbe beleraktak valamit (intergalaktikus-marihuánás-duracellt --> ergó új drogot tesztelnek)
  • Fényt kapott szerencsétlen, s a nagy metamorfózisban megtért Ré-hez, és óegyiptomi örömtáncba kezdett
  • volt a fülében mp3 lejátszó és valószínűleg EZ  !!!! szólt benne.
  • Későbbi alkoholizálás gondolata által, hirtelen boldogsághormon-tulcsordulás generálta fél-transz.
  • ... és utolsónak, félve írom (nyilván ez kizárt): tök behaluztam az egészet a sok kávétól, és az ebédre elfogyasztott gombával is lehetett valami. De LÁTTAM! :P

 

Nem tudom mi lehetett, de felvidította a napomat. Ezért a Jóisten, Ré, a dalai Láma, esetleg egy susogós szocimelegítőbe öltözött, szemüveges, szőröstalpú, kínai bajszos-szakállas, 1000 éves, feketeöves, teknős-karatemester áldja meg! Úgy e!

Címkék: wonders of bekescsaba  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr25920612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása