2009.03.31. 22:59| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Ami nem mellesleg mocskosul nem hagy nyugodni. Sok ilyen rejtély van persze a természetben, amik olykor-olykor befészkelik magukat a fejembe és azért sem hagynak nyugodni... Az éppen aktuálisra akkor tettem szert, amikor elkezdtem szőlőt majszolni:

"A muslincák velünk élnek 24/7?"

Mert ugye van minden gyümölcs, ami ha elkezd kicsit aszalódni, romlani, akkor bizony kedves kis barátaink azon nyomban feltünnek a környéken. Akkor ez azt kell hogy jelentse, hogy mindig ott ólálkodnak, rejtőzve, megbújva, pusztán a megfelelő alkalomra - romlott gyümölcsre - várva. Esetleges másik ötletem szerint meg brutális messziről szagolják ki a romló gyümiket és hipp-hopp, egy szintén szupertitkos relytekből odaviharzanak kisebb rajokban... A harmadik pedig annyira valószínűtlen sci-fi, hogy nem is mondom! (ez tuti a Fringe c. legújabb kedvenc miatt van. Too much thinking) :)

 

Update: ilyen a tyúkos kérdés is, de azt majd máskor

Címkék: agymenés  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr21038757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása