2009.04.15. 17:58| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Egyik kedvenc blogom rovatának mintájára, felvázolok 3-3 dolgot, amire számítok így előre a nagy "bolygó hollandi" - akció időtartamára, illetve utána.

Aztán majd szépen számot vetek, ha hazatértem és cáfolok, vagy megerősítek.
Szóval:

3 dolog ott:

  • A Heineken gyárból fegyveres erőkkel tudnak majd csak eltávolítani a biztonságiak. A rendőrség közreműködésével, zárás után 3-4 órával, 3x-os térfogatúra duzzadt sörhassal. Két távoli ismerősöm pedig, akik velem lesznek, minimum kétszer kell majd meggátoljanak abban, hogy fürdőt vegyek egy nagy sörös medencében.
     
  • Coffee-shopos rasztáknak ellőtt 8 darab "yaman!" és pár space-cake után tuti lesz egy visszaszámlálásos kilövés az Űrbe, majd kisvártatva egy "Houston: Baj van!" Ezután csak is egyféleképp fog helyreállni Európa rendje: Ricsi hazai ízekre vágyva, bevág 4 sajtit a jó öreg mekiben!
     
  • a red light districtbe befele még lesz pénzünk... remélhetőleg még kifele is. Az tuti, hogy a lotyók úgy zúdulnak majd a kis kelet-európai pirospozsgás arcunkra, a "portékáikat" kínálva, mint a zokniárus cigánykölkök a szerb piacon! A kezdeti megilletődöttségünket 1600 "no thanks" kiséretében (nem zene) futással győzzük majd le.

 

3 dolog itthon:

  • jó ideig nem ülök buszra, főleg nem ilyen távra és amúgy is 2x olyan fáradt leszek, mint a pihenés előtt. Amúgy sem fognak szívesen látni minket, mert már odafele kiisszuk az ingyenes kv készletet, plusz a söröket is. Az sem kizárt, hogy kitiltanak minket Hollandiából s egyúttal az ottani hatóságok leadják a drótot egy beszélgetésünket kihallgatva a prágai külügyeseknek.
     
  • kétszer könnyebb lesz a táskánk, mint odafele, mert piát vissza nem hozunk. Az szintén prognosztizálható, hogy csak a buszon józanodunk majd ki, a sok utas őszinte örömére. Megfogadjuk, hogy többet nem iszunk... de kevesebbet se.
     
  • a magyar valóság Amszterdam tükrében jóval rútabb lesz, mintsem azt a kis pillangó-lelkem el tudná majd viselni... és visszavágyik. Plusz miután az ember belenyal a büdösnagy nyugati pöcslógatásos hedonizmusba, valószínűleg dolgozni sem lesz kedve.
     

A szerencsések képeslapot kapnak, ha máshogy nem, akkor ide feltöltve, kép formájában.
Még szerencsésebbek személyemmel megspékelt hupákolással egybekötött stand-up élménybeszámolót!

 

Addig is az antwerpeni 70 karátos gyémántok, az aranyba öntött tulipánhagymák és az embernagyságú kézzel faragott klumpák vigyázzák álmaitok barátaim!

Címkék: 3 dolog  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr881067027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nofree 2009.04.15. 21:46:24

álljmegálljmeg!

pacal anno széjjeltörte a legkedvencebbkedvenc amszterdamból hozott kávésbögrémet, biztos mész vmi szuvenyírbótba, hoznál nekem egy olyant, ha látsz? léccilécci kifizetem, meg minden, de kell nekem olyan! [azaz ilyen: blogol.hu/pikz/nofree/bgre.JPG]

*szemhéjzsibbadásig pislog kistányérnyi szemekkel

nofree 2009.04.15. 21:48:08

[felülnézetből kissé szögletes]

nofree 2009.04.15. 22:05:11

[ja, és nem a kávéscsésze méret, hanem az eggyel nagyobb, amibe pont jól elfér a duplakávé. olyan másfél decis kb, de szar a szemmértékem az ilyenhez.

amúgy a kurvanénik nem az utcán dolgoznak, hanem a kirakatban az üveg mögött, so bátran fogyasszátok a sört, futnotok valószínűleg nem kell majd >8)]
süti beállítások módosítása