2009.05.03. 18:34| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Szóval miután hosszas buszozás után lilára ültük a seggünket Gyula gróffal, befutottunk végre valahára Amszterdamba. A hihetetlen vegyes ember-maszlag [Sheriff holland lakótársának állítása szerint New York után itt van a legtöbb népcsoport és nemzetiség képviselője] és a tömérdek mennyiségű bicikli látványa okozta első sokk után pontosan azt tettük, amit egy jól programozott magyar holdjáró tenne: megkerestük a célobjektumot, hogy megszabaduljunk a felesleges cucctól, és végre sörözhessünk. Megint! :)

Nem is okozott problémát, hipp-hopp otteremtünk az öreg Sheriff irodájában, ahova minden kártyás védelmirendszeren keresztül be is jutottunk. Nos, akkora csomagokkal érkeztünk, hogy kisebb pánikot és aggodalmat véltem felfedezni a kollégák arcán. Szerintem két dologtól ijedhettek meg: vagy robbantani jövünk, mint terroristák, vagy ide akarunk költözni. :)

Kicsit turistáskodtunk ezután, persze a nagy ijedségre végre egy parkban felbontottuk az első sörünket.

Azt is mondta főni, hogy amíg ő dolgozik, addig tudjuk le a kultúrális dolgokat, ha akarjuk, mert utána komolyabb dolgokba fogunk belekezdeni. Pl a Van Gogh múzeum, amit érdemes látni. Nos, azóta biztosan kijelenthetem, hogy ez amolyan bosszú lehetett, hogy szopjunk csak mi is! :P Tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy aki a későbbiekben tervezi, hogy kilátogat, az a 15 eurót költse alkoholra, fűre, vagy rakja be a kurvázásra félretett alapba, mert mindenhol jobb helyen van az összeg. Van Gogh pedig bekaphatja! :D Kb itt dőlt el végérvényesen, amit már eddig is sejtettem: nem vagyok egy művészlélek, legalábbis nem szarom össze magam pár színes ecsetvonástól! :)

 

Amit viszont ki kell emelnem, az bizony a Heineken Experience!


Persze elfogult a férfiember ilyenkor, hiszen többségünk majd' hogy szimbiózisban él e isteni nedüvel. Az ember úgy veszik el ebben a komplexumban, mint az 5 éves Disneylandben: teli pofával vigyorogva! Hihetetlen ötletes megoldások, látvány, egy kis történelem, egy kis múzeum, sok sok vidámság. Végig vezetik az egyszeri városi parasztot a sörgyártás folyamatán, kóstolhatod a félkész sört, rágcsálhatod a malátát ha tetszik, őrölhetsz is kicsit, de ami a legdurvább: még sör is lehetsz! Igen, jól hallottátok! :D

És itt még nem ért véget! átvezettek minket álmaim nappaliján, majd csapoltak nekünk egy kis sört, ahova megkérték, hogy dolgozzak kicsit be. Felvettük a srácokkal az első hollandiai demo kareokee anyagunkat is, de az valami oknál fogva elveszett a világhálón... reméljük örökre ;)  Végül a legszebb része jött, műanyag, kis szar, értéktelen bogyókat sörre cseréltünk! Álom!

na katt rá
(alul majd 6-7 mpre a képváltást)

Címkék: trip  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr321100762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása