2009.06.23. 19:55| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Többszörösen is lecseszem magam. Elhanyagolódóban (ejj ez a szép szó hogy jutott eszembe) van ama kedves időtöltésem, hogy idevések érdekes és érdektelen gondolatokat, történéseket magamról vagy épp a nagyvilágról.

 

önostor
önostor
önostor
önostor

 

Nyilván ilyenkor jön egy "miért?" kérdés amennyiben önmagam vallatójává válok. Kezek megkötözve. Széken ülve. Sötét, üres szoba. Lámpa a szembe... egy közeledő ököl:

CSATTTTT!!!

Válaszolj! - üvöltök magamra.

a) "Ez itt még mindig a az ország egyik ha nem a "leg-" sarka. Igen ebből az is levonja a konklúziót, akinek az elemi matekkal és logikával is gondja van: nem igen történik itt A dolog. Semmilyen más dolog se. Emberek fekszenek, kelnek, dolgozni mennek, hazaesnek, esznek, isznak... egyéb emberi szükségletek. Végetért az összes létező és nézhető európai focibajnokság, de még a megye III./B is, ahol a bőrt rugom, így még kevesebb a történés. A diákoknak lassan vége az iskolának, tényleg kijelenthetjük, hogy itt az uborkaszezon..."

CSATTTTT!!!  - vágom gyomron valló énemet. Csak mellébeszél. Kit akar átverni?

b) ... "bár az a) pont helytálló megállapítás, ilyen alapon ez az oldal akkor soha nem jött volna létre, hisz már akkor is itthon voltam. Be kell vonnom a körülmények változását. A dolgok igenis változnak. Jön a jó idő, gyakrabban csörrennek a telefonok , nyílnak a virágok, a strandok, a sörök, a lányok. A hétvégéim zöme nem itthon telik (végre) s pont hogy elfáradok (kellemesen) ahelyett, hogy pihentebb lennék. Sajnos emiatt a hétköznapokon már csak dolgozni van erőm, kedvem meg kb semmi máshoz, mert fejben talán a hétvégékben ragadok..."

CSATTTTT!!! - mérek le egy újabb ütést, ezúttal fejre. Vér sercen.

c) "... valójában az egész ott indult el ebbe az irányba, hogy megvettem azt a gitárt. Azóta sokkal szívesebben ülök le pengetni, így este, munka után. Mivel két kéz kell hozzá így azok a néhai magányos esti sörök is elmaradnak, ami pedig az olvasgatással társult, ami meg hozta az ötleteket..."

CSATTTTT!!! Szórakozik velem, legalábbis azt hiszi majd elhiszem ezt a sok hülyeséget. Erősebb ütések kellenek. CSATTTTT!!!

d) "... jól van. Nekiálltam munkát keresni újra, ez sok időt elvesz. Mivel azonban a kínálattól nem dobom földhöz magam a mai időkben (sem) ezért aztán gyakorta elszomorodok, belegondolok mit kellene: itthon erőltetni; beletörődni abba ami most van; mindent hátrahagyva szerencsét próbálni; tovább tanulni; kétkezű szakmát tanulni? Ezek után leginkább panaszkodós hangulata van az embernek, azt pedig egyrészt visszatérően ugyan arról szól, másrészt nem is szórakoztató, így teljesen felesleges azt ideírogatni..."

CSATTTTT!!! - ez most betalált. A szemét düh önti el. Megvan. Megunta. Győztem!

e) "ELÉG! Tudni akarod? Miért? Mert végre van hova menni, van mit csinálni, van kivel lenni. Nem egy számítógép előtt egyedül eltölteni a napokat!! Jobban telik és boldogabban is! Megfelel? Elégedett vagy?

Igen. Csak azt a pár olvasót sajnálom...

Címkék: agymenés  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr721204073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása