2009.07.16. 00:34| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Tegnap, ma, holnap... egy biztos ugyanaz lesz bennük. Ebben a három napban (és ki tudja még az elkövetkező mennyiben) nem csak hóembernek, vagy csokoládéfigurának, de még embernek lenni is kellemetlen! Brutális a meleg. Az ember legszívesebben egy hatalmas ventillátorral szembe ülne 5 centivel, mert akkor talán jó. Tudom, persze ott vannak a frankó irodák, ahol olyan klímarendszerek vannak installálva, hogy a "vidékiek" csodájára járnak. A probléma az, hogy onnan hazáig senkinek nem vezet klimatizált folyosó, szóval csak ideiglenes a gyermeki mosoly az arcokon, mert az utcára biz' ki kell lépni.

Állítólag jelenleg a Google az egyik legemberbarátabb és legélhetőbb munkahelyek egyike. Ha a hőség így folytatódik, szerintem valami hasonló fogja beelőzni:

 

Címkék: agymenés képek  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr471248567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása