2009.09.01. 18:07| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Tegnap debütált. Semmi extra. Újra egy átvett vetélkedős 1 vs 1 + játékvezetős műsor. Nem is ezért keltette fel a figyelmem és valószínűleg más nézőkét sem, hanem arra alapoz, amivel talán ma a legkönnyebben meglehet fogni egy hasonló vetélkedő mellé a nézőket (márpedig semmi más nem számít): nem túl okos, de annál nagypofájúbb, közepesen exhibicionista és nárcisztikus emberek csatározása.

Igazából élvezetes volt nézni. Röhögni a hülyéken. A műsorban az is jó, hogy aki hibázik, szevasz van neki, plusz ha elfogy a 10 zseton, akkor megint csak szevasz. Így legalább nem ül le a játék, jöhet a következő iq-betyár. Persze bizonyára lesznek köztük okosak is, ez a nagy számok törvénye... de nyilván a kiválasztásnál nem arra törekednek, hogy a játékos 150-es iqval rohangáljon, meg Vágó szintjét verje/ közelítse tudásban. Pont ellenkezőleg. A néző szórakozzon! És igen, egy forró kakaó mellett szívesebben röhögök el azon, hogy egy agyontetovált ovónőnek(!) fogalma nincs arról, hogy Piroska mégis mit vitt nagymaminak 4 lehetőség közül, ezért mind a 4-et bejelöli...  BRAVO! Meglehet könnyebben döntött volna a "kalács" mellett, ha a másik 3 lehetőség a "műfogsor ragasztó", "kavinton", "távvezérlésű rakétapajzs". Sajnos azonban másik 3 is ehető volt. A játék szépsége azonban, hogy nem baj, ha hülye vagy/nem tudod, jelöld be mindet. Végülis, akár be is jöhet, ha a másik méghülyébb és ha fingja nincs, nem rak ő is mindegyikre egyet (lásd a tegnapi szitut a képen).

Az biztos, hogy ha a tv előtt ér a műsor, bele fogok nézni. Üdítő lesz, ha nem csak a Comedy Central képes arra, hogy megnevettessen! A nagy kérdés azonban az lesz, mikortól lesz a sok hasonlóan zseniális szerencsecsomag unalmas a nézőknek. Nekem van egy tippem...

... bár a maonika-sónak is van létjogosultsága. Max majd ebbe is raknak bunyót.

Címkék: kritika jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr71353047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása