2009.09.10. 20:54| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Vagy inkább vegyesfelvágott. Megnéztem fél héten belül két válogatott meccset. Alapvetően nem nézek magyar focit, mert a foci szót én másra értem. A válogatott meccsek viszont mindig lázba hoznak kicsit, mert egyrészt büszkén vagyok magam is magyar. Másrészt, ha 10 évente még esély is van a 6. forduló után, akkor igen is kötelessége minden magyarnak egy kicsit olyan Rettenthetetlenes - Mel Gibsonosan arcotfesteni, telitorokból üvölteni, és ha lenne skót szoknyánk, azt letolva mutatni az ellenfélnek. Aztán meg a hazai pálya előnyével élve lerohanni őket, úgy, hogy annyi idejük ne legyen, hogy kimondják: miafa...?!

Ha ehhez támogatásul ott van mögöttem (körülötted) 30.000 (!) szurkoló, akkor dögöljek meg, ha nem hajtom ki a belem, nem csúszok/futok/mászok még az elérhetetlen labdára is 120%-ot erőbedobással a 451. percben is, amíg az izmaim fel nem adják és begörcsölnek!

Mert nem azzal van a bajom, ha egy portugál, vagy egy svéd válogatott megver minket. Ahhoz hozzá vagyunk szokva sajnos, meg van realitás - bár remény még ilyenkor is - bennünk egyszeri szurkolókban. A bajom AZZAL van, ha egy ilyen meccselőtt piálós svéd, illetve egy ilyen kutyaszar, soha nem látott mértékben formán kívüli portugál válogatottól kapunk ki ÚGY, ahogy kikaptunk.* Ugyanis a magyar válogatott sajnos nem annyira faszagyerekek gyülekezete, hogy valamelyik játékosunk még akkor is eldöntse a meccset a javunkra egy villanásával, ha a többi tíz nagy ívben szarik bele az egészbe!

Csak egy dolgot szeretnék kérni - azt hiszem az összes magyar szurkoló nevében. (Kinek nem inge...) Kedves válogatott játékos. Te aki ki lettél választva, hogy hazád legjobb 11-e között küzdjél szívvel, lélekkel:

  • Amennyiben nem vagy hajlandó 100% 110%-ot beleadni,
  • nem érzed magadat büszkének a mezben,
  • nem vagy elég motivált,
  • s mindezt folyamatosan, meccsről meccsre, még a hazai szurkolók előtt is LÁTVÁNYOSAN teszed.

Akkor, ha már a kapitány úr nem tud kihagyni téged a kezdőből mert "neved" van, legalább neked legyen annyi önkritikád, hogy leteszed a válogatott mezt. Örökre! Szurkolni a lelátóról kell... azok között, akik azért fizetnek, hogy

 

TE 

 

OTT 

 

LENT 

 

KÜZDJ!

 

 

* külön ég a pofám, amikor portugál ismerősöm megkérdezi tőlem, hogy a mocskoshulladékszégyengyenge portugál válogatottat, hogy a büdös picsába nem koncoltuk fel 4-be?!

Címkék: kritika  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr841373809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása