2009.09.15. 14:31| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Mivel szeretném megóvni olvasóim lelki békéjét és törékeny, tömény obszcén káromkodáshoz nem szokott, ártatlan belső világát, ezért ki kell raknom egy karikát

Figyelem! A most következő szöveg a nyugalom, belső chi, zen, feng-shui és egyéb egyensúly megzavarására potenciálisan alkalmas, felnőttek számára is csak adagolva fogyasztható, ízes magyar káromkodás tengerrel van elárasztva, progresszív, végén tetőző lendülettel. Elolvasását semmilyen korosztálynak nem ajánlom!

 

Azért az egy komédia - bár mi tagadás tökéletesen illik az országban folyó utóbbi pár év eseményláncolatába -, hogy egy fociszerető magyar állampolgár az egyik legközkedveltebb sorozatot, a Bajnokok Ligáját NE tudja élőben, TVben követni!! Tudom, persze vannak keddi meccsek a csigatévén, meg még szerdán loki meccs a digakármi tévén valahogy... de könyörgöm!! Hol van a régi szép rendszeresség? Amikor még egyszerű volt a képlet: ha meccset akarok nézni, a BL-t adja m1 barátom, kedd-szerdán beülök bárhova. Ha van doboz, van adás. Később ezt váltotta fel ugye a viasat. Még azzal sem volt gondd. Utnána még egy (pár) sör mellett az ember vagy megnézte a második, felvételről adott meccset, vagy nem. Az összefoglaló is kész volt annak a végére, az összes góllal!

És tudjátok mit?! Még a reklámok miatt sem kapcsoltam el... Örültem mint majom a farkának, mert tudtam hogy egy BL-héten kapok minimum 2, de akár 4 meccset, a kettő élőt pedig a nívósabbak közül! Tavalyig rendben is volt minden. És akkor a jogosan járó verbális faszkorbács, kerékbetörés, máglyán elégetés, majd betontömbbe öntés utáni Dunába hajítás előtt következzék a szintén jogos, amolyan költői kérdés:

Kedves televíziók (leszarom melyik!)! 

HOGY A MÉTERES-KÉKERES NÁDIRIGÓ FASZÁBA LEHETSÉGES AZ, HOGY EGY TÍZMILLÓ LAKOSÚ ÉS SZINTÉN MILLIÓNYI TV-VEL RENDELKEZŐ HÁZTARTÁS ORSZÁGÁBAN NINCS EGY KURVA ADÓ, AKI 2009-BEN NEM TÖBBET CSINÁL, MINT FOLYTATJA AZT, AMI EDDIG MŰKÖDÖTT?!?! 

 

ÉS MI A FASZT GONDOLTOK OTT A SZÉKHÁZAITOKBAN? MIÉRT TARTOM A TV-T OTTHON?! HÁT NEM A TELIBEKOREOGRAFÁLT JÓZSIBARÁT ÉS DEBIL TÁRSAI, DE MÉG CSAK NEM IS A HÚDEKEMÉNY SAJÁTGYÁRTÁSÚ VÉGTELENSZÁLAS SOROZATAITOKÉRT, HANEM AZÉRT, HOGY EGY MAGYAR NB1-NÉL HANGYAFASZNYIT SZÍNVONALASABB INTER-BARCA MECCSET NE A GÉP ELŐTT STREAMELVE KELLJEN MEGNÉZNEM!!!! 

 

És a kocsmák is pont ezért tartják. 

Szóval valaki igazán összekaparhatná ott a viasatnál vagy az m1-nél azt a pár millát a jogra, mert mi hoz nézettséget ha nem ez?!

Digi meg elmehet a kénkövesbe, mert értem én hogy feltolja az árat, hogy kiejtse a többi pályázót és így majd jujj de sok új előfizetése lesz, de apátok jobb heréjét rántva tormával: SOHA NEM FOGOK RÁTOK ELŐFIZETNI!

Bónuszanyázás annak, aki engedte hogy a szerdai meg a keddi forduló közvetítéseit külön értékesíteni. Csak gratuálni tudok, te zseniális faszkalap! Egy országnak lógsz egy BL-szezonnal!

 

Azt is leszarom, ha valami sokkal bonyolultabb ebben a történetben. Jogok, titkos alkuk, zsarolások... Kurvára ki vagyok rátok akadva!!!

Címkék: kritika 18karika  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr731383663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása