2009.09.30. 08:54| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Létezhet-e az, hogy ebben az országban ennyi agy nélküli ember él?! (Tudom, a kérdés költői...) Másrészt körülbelül úgy büntetném, de legalábbis tiltanám az ilyet, mint bármelyik csatornán a direkte 10 hangerővel hangosabb reklámblokkot (botrány, hogy eddig nem tették meg). Amikor szerencsétlen, pihenő ember infarktus gyanúval és dobhártya sérülés veszélyével ugrik a kapcsolóért! Jómagam is gepárd sebességével lövök ki a takaró alól a kapcsolóért, ha látom eltűnni pl a 2-es logót a sarokból...

Na de akkor még egyszer:

 

Értékesítő ≠ Marketinges munkatárs

 

 

Mégis milyen jelentkezőkre számít az, aki már itt ferdít?! A GVH súlyos pénzekkel bünteti az olyan cégeket, akik ilyet mernek egy reklámban. / "termék hajhullás ellen, vagy más ellen... nekünk mindegy."/  Itt nyilván csak magad járatod le, mint munkáltató. Persze vannak olyan esetek, amikor a delikvens cég végsőkig kitart amellett, hogy neki bizony marketinges pozícióba kell valaki. Ez esetben nem csak az időm és a kedvem bassza el, de még a pénzem is, mert én fasz netán beveszem és utazom miatta. Sajnos konkrét esetekről van szó.

Szóval kedves, hirdető kisfiam:

 

Ülj le, egyes!

Címkék: komoly  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr771417434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása