2009.10.01. 10:26| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Mit is csinál az ember, ha több mint fél év elmúltával eszébe jut, hogy jééé, valaha volt nekem egy online póker számlám?! Nyilván azonnal lecsekkolja, hogy na akkor most azon mennyi zsozsó virít?? A tűzróka tűzcsigasebességgel tölt, a delikvens tenyerét dörzsölve kaján vigyorral mered a képernyőre. Ott!! Egyenleg: ..... 18 dollár

Aham. Tehát ez az a pénzmennyiség, amiből már József Attila idejében se sok mindent vásárolt az ember, talán kiflit tejjel, ha a sarki boltosnéni elfogadta volna a kétes valutát. Kiutalni magadnak amúgy sem tudod, mert kb 5 rongy a sarc rá. Na de TADAAAAAAMMM!!! Szikrázó fényével belerobban az arcodba a számlák közti átvezetés gomb!! Ezazzzz!! És látá az Úr, hogy ez jó! Összes pénzem már küldöm is át a sportfogadás szekcióba, hogy aztán örüljek, hogy egész jól váltotta a rendszer a dollárt csodálatos magyar forintokra. Érzelmekkel telített ködös emlékfoszlányok törnek fel.

Elmorzsolsz egy könnycseppet: óh azok a szép középiskolás évek. A Nemzetisport lapozgatása szünetekben. Harc a tippmix mellékletért. Hatalmas diskurzusok. Pro és kontrák csapatok ellen, ellenszurkolók között. Igen, valahol, ott, már több mint 10 év távlatában egy ilyen kis ártatlan ikszelgetésben materializálódott és égett bele az életembe a foci imádat. Választottam is csapatot. Egy életre! Mert fiatalon nincs sok választásod, ha Zidanet, Davidsot, Zambrottat, Del Pierot, Inzaghit látod egy csapatban játszani. Pont ezért értem meg, ha 10 mai gyerekből 7 Barca drukker lesz...

Amint visszatérsz a valós időbe, már lázasan kattintgatsz is. Oddsok, esélyek, forma, sérültek, történelem, taktika, épp csak a szelet meg a fű magasságát nem számítod bele... teljesen belemerülsz, kalkulálsz, fogadsz. Csak a régi idők szép emlékére: most is 200 Ft-tal. A lényeg most a győzelem, a didadal érzése, az ég felé ökölrázás hangos IGENNN! kíséretében, s nem az idő közben bedobós fémpénzzé degradált 200-as. És jönnek a meccsek, bejönnek vad X-ek, egy két meglepetés is. Csak egy dolog nem változott 10 év alatt: az utolsó meccs a szelvényen, és ezáltal az egész szelvény: mindig az olaszokon megy el!

Tegnap is ez volt. Milan, Inter, Juve... mind buktatott egy-egy szelvényt. Szerncsére volt még egy... szerencsétlenségemre az Atletico Madrid is már-már olaszosan bazilikázza szét a szépreményű siker ambrózia ízét.

De ettől még a Tippmix jó. Már valami sokkal több hajt előre:  Jövő héten revans!

Címkék: jókedv ajánlat  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr271420128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása