2009.11.12. 17:06| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Szóval az van, hogy egy nagyon rossz helyen kisebesedett száj miatt kénytelen vagyok mellőzni a borotválkozást immáron KÉT HETE!!! Két dolog ezzel kapcsolatban: 

      • azon kívül, hogy igénytelenül néz ki,

      • ma még azt is meg kaptam, hogy görögösen (!) is.

Mivel a görögöket roppant mód rühellem (fociban legalábbis, de kell ennél több ok?), ezért ez sokkal rosszabbul esett, mint ha azt mondták volna, hogy úgy nézek ki, mint egy marslakó és kiszeltünde kölyke!! Nincs mese, amint begyógyul a seb végre, megy a nyesés ezerrel.

Egyébként mellette meg az szólna, hogy az igénytelenség/borostás arc ma már divatosabb, mint a pirospozsgás 10 éves kisfú arcú modellbuznyákok. És ez így helyes. Plusz ne feledjük, hogy télen az állatok bundát növesztenek a hideg ellen. [Ellenpélda: Spanyolország északi részén pl még nincs hideg (ugye Bab?), de ha a hús és a meleg között kell választani, akkor hús!;) ]

Magyarországon már tombol a szaridő, így praktikus is a kis prém, s nem kevésbé lesz majd jó az az érzés, amikor fodrász és borotválkozás után nem ismerek rá az 5-6 évvel fiatalabb önmagamra, s peckesen csapom elő a személyit alkohol vásárláskor :D Mi férfiak így fiatalodunk pár hetente, nem holmi krémekkel! :)

Címkék: agymenés jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr611520648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása