2009.12.01. 16:51| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Az van, hogy a lassan egy hónaposra húzódó Ricsman vs Bill (tudod a gécz) univerzum szintű csata lezárulni látszik. Előbb látszólagosan az egyik, majd hirtelen, otromba módon, szemből-hátba, vadnyugati homokot a szembe trükkel és egyebekkel megspékelve a már-már tetszhalotti állapotból olyat fordított, hogy már a másik állt nyerésre. Sajnos ez utóbbi lett öreg Bill barátunk, aki még idén is 53240102 -szor fogja hülye hoaxolók levelében szétosztani a vagyonát! :)

(Ide jegyezném meg, hogy akitől ilyet kapok, törlöm... mármint nem csak az üzenetet, hanem őt is, mindenhonnan a "van elég hülye, de legalább az ismerőseim között ne legyenek" jeligéhez társítva.)

Szóval a csata. Hát lezárulni látszik, úgy tűnik eljött a békekötés ideje. Én megkaptam, hogy majdnem minden működik, már merek telepíteni, új fájlokat létrehozni, régieket vissszamásolni, Bill meg hogy emögött egy pénzért vásárolt példánya van. Ez a kompromisszum, amiben persze mindkét félnek lehet oka duzzogásra is. Legyen elég az én oldalamról annyi, hogy 30 gigát hagytam most a 10 gigás rendszernek, mert 20-on nem igen akart elférni (wft?! elemi matek, de nem én vagyok a hülye), de EZ SE LESZ ELÉG NEKI mert már csak 4 giga van... no comment. Répa a szádba Bill, az a ló méretű!  

Mindegy, most beérem a kicsivel is...


 

Sokkal fontosabb, hogy újra írhatok mindenféle érdekes és érdektelen dolgot, jöhetnek plakátok, meg képregények, meg hírek ökörségek a nagyvilágból, vagy csak épp Békés megyéből, neadj' isten fotók és bizonyára beágyazott flashgamek a jó öreg Ricsmantól!

Ugyehogy ugye? 

Na meg nehogy Ricsman for president?! :P

Címkék: jókedv  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr581566709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yorkstone 2009.12.01. 21:31:25

Te rics, minek szenvedsz annyit ezzel a Vista-val? Mikor ott a Winfos 7, mely kevesebb buggal rendelkezik, mint a Vista, és ott a jó öreg XP SP3 (sp3-as azért, hogy ne legyen driver gondod és tudj telepíteni - mert a sata vinyós megoldásnál csak az a jó megoldás notebookoknál).

Ricsi for President if you make beer free for residents! Seriously? You wanna be president? But president of what? President of Shitland, because there are a lot of shit in this country and other too. I suggest you not to dream about this, because if it is come true, you wish, you'd better of be dead, as be president. So be happy and don't chase any crap dreams!:)

Ricsman - HóStrucc 2009.12.14. 17:23:56

@yorkstone: Túl vagyok rajta Karesz. Igyekszem nem foglalkozni vele :) Majd ha egyszer netántán újra kell rakni, adok annak is egy próbát.
süti beállítások módosítása