2009.12.14. 12:10| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Amerikában most épp ez a helyzet: MEGADÓZTATNÁK A SZILIKONMELLEKET

Persze nem így súlyra (bár nem elvetendő gondolat, mert a kocsi után is köbcentire fizeted az adókat), hanem így beavatkozásonként. Na most ugye két dolog nem derül ki az egész cikkből.

Add 1: eddig nem is adózott ez az egész? (nehezen hihető, - s ez esetben a cím nyilván szenzációhajhász - és csak emelnének az adóján)

Add 2: a hőbörgők majdnem olyan nevetségesek mint Kiszel Tünde bármilyen nemű tiltakozása bármi ellen! "Középkorú nők diszkriminálása" meg ha nem nyomatja a szépészeti beavatkozást, kiesik a munkaerő piacról... könyörgöm :)

 

Nincs itt többről szó, mint megnövekedett hiúsági faktorról. Olyan nők (és elvétve férfiak) kapálózásáról, akik úgy szeretnének kinézni, mint a több milliós befektetéssel (is undorító) 60+ os Cher. Kéremszépen, akinek van pénze amúgy is botox kezelésre, ráncfelvarrásra, segg-, mell-, szájfeltöltésre; derék-, fül-, arc-, toka-, has-, fenék-, kislábujj zsírleszívásra, de nincs ideje mozgásra az szépen maradjon csendben, fizesse meg azt a kicsivel többet. Mégis csak egy luxuscikkről/szolgáltatásról beszélünk, az pedig drága. A gyártó szintén ne hőbörögjön, mert aki hiú, az 250 helyett 300 dolcsit is kiad. A gyártó meg hozzácsapja az adót a számlához amióta világ a világ, szóval őt ez még annyira sem érinti, mint a Maunika-só agysejtromboló hatása a magyar gazdaság termelőképességét.

A korosodó amerikai titkárnők és egyebek figyelmébe pedig még egy fontos infó: akármennyire vagy szétplasztikázva és botoxolva, a főnököd előbb utóbb úgyis a huszonévest ****-gatja helyetted és az se rajtad múlik, hogy behelyezi-e az állásodba vagy sem...

 

Hiába, 25 év után is szórakoztatja az embert az ilyen bulvár. Szép napot! :)

Címkék: agymenés nap valamije  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr951595933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yorkstone 2009.12.14. 22:38:13

Ez a hír min semmi. Az, hogy valaki megpróbál ellopni egy álcázott rendőratót, amibe rendőrök ülnek, az az igazi nagy pech és nagy durranás, mint valami rossz filmben:) Persze az sem pite, amikor a rendőr személyautóját lopta el valaki, és miután a kocsiba hajtotta alvásra a fejét, kövezkező nap rendőrök keltették:)
süti beállítások módosítása