2010.01.27. 17:06| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Újabb csodálatos gyöngyszem a magyar internet cseppnyi tengeréből. Az oldal témaköre a GYIK - azaz gyakran ismétlődő kérdések. Kb minden oldalnak van egy ilyen menüpontja, miért is ne szólhatna erről egy egész oldal, amolyan gyűjtőként. Persze hanyat ne vágódjon senki, a spanyolviaszt ez esetben sem az oldal gyártói találták fel, viszont többé-kevésbé sikeresen adaptálták a már létező külföldi modelleket. A többé-kevésbé annak szól, hogy akár lehetne az oldal egy nagyon hasznos dolog is azok számára, akik webkettes noname kockáktól remélik a gyors választ a kérdésükre. De nem az! Mivel a húzó témakör a szerelem-szex kategória. Csak erős idegzetűeknek, mert alulűbereli a tinimagazinok szerelem-szex rovatának kérdéseit! 

Még ezzel se lenne gond ugye, mert azért itt is vannak fontos dolgok, amiket jó tudni. Itt viszont vagy ennyire agyhalottak a mai fiatalok, vagy viccességi verseny megy, ki tud impotensebb-idétlenebb-értelmetlenebb kérdést feltéve a legtöbb hülye választ összegyűjteni. Valószínűleg is-is. Mindenesetre ilyenkor szokott lecsapni a webkettős ököl. Mert ahol a hülyeség nagy számban jelenik meg, ott bizony erős az esélye annak, hogy erre szakosodva létrejön egy "parazita" oldal, ami abból él (és generál nagy látogatottságot), hogy ezeket a válogatott hülyeségeket prezentálja, kellemes időtöltést és garantált röhögést biztosítva látogatóinak. A fenti kategória hozta létre az alábbi csodát! EPIC! :D

Jó kacagást/szörnyülködést mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr941689953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása