2010.03.30. 16:00| Szerző : Ricsman - HóStrucc

... van talpon a vidéken. Se nem gátvéder, se nem világítótorony-őr!

Debrecen város polgármestere és azon ritka emberek közé tartozik, aki politikus, de jól csinálja! Alapvetően nálam egyedüliként van ma a magyar közéleti palettán aki a fenti anomáliát képes létrehozni. Persze az is baj, hogy nem ez az általános, hanem pont a fehér holló eset. Több nyitott szemű embert! Hasonlókat!

Mielőtt valami anti-fideszes web-kettős troll idetévedne kiírom: Felőlem lehetne akár a kisgazda párt tagja is, sosem színek alapján értékeltem, mert nem vagyok pártszimpatizáns.

Továbbá Vitorunknál számomra sokkal szimpatikusabb. Mert míg mindenki Viktora tökéletesen játszotta a romboló ellenzéki hadvezért, előtte elég silányan leszerepelt ő is, amikor trónon volt. Ezalatt a csendes, ám roppant céltudatos és kiművelt "legény" szépen felépített egy olyan Debrecent, aminek csodájára járhatna nagyon sok más polgármester. Lehet helyzeti előnyökkel jönni, de hátszélben és szembeszélben egyaránt sikerrel ment előre.

Most például ezt mondta

(lehet kérni, hogy inkább Ő legyen Magyarország fideszes miniszterelnök jelöltje? Lécci-lécci)

 

Mellesleg példaképem azt mondta egyszer: "Engem nem érdekel, ha akár minden politikus/polgármester elrakja a maga "tízszázalékát", ha a többit a város/ország hasznára, fejlesztésére fordítja"

True. Ezzel kiegyeznék.

Címkék: komoly  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr821881132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása