2010.04.01. 17:09| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Április elsejénél nem is kívánhatna az ember tökéletesebb időpontot arra, hogy a nemzetközi bolondok napján felvezessen egy új, pár részes rovatot, mely a világ talán legbolondabb népségéről szól, képekben. Persze a posters rovatban már láthattunk párat, de kijár nekik a külön fejezet.

Azt hiszem az alábbi képet és az azt követőket látva majd mindenki kénytelen lesz belátni, hogy ők bizony az év 365 napján, 24/7 ontják a hülyeséget magukból. Szinte bármi hasonlóval találkozhatnak egy egyszerű hétköznapjukban, így aztán tippeket is várok, mi lephet meg még egy japán embert szerintetek?! :)

Bár állítólag egyszer az egyik metróra beszabadult egy élő tyúk, aztán mindenki rettegett, mert olyat még csak McChickenben láttak, ott meg nyugisabb volt. :D

Nem húzom tovább a szót, eseti rovat jelleggel, jöjjenek a dzsapánok (kínai, koreai, ...whatev's)

Címkék: képek japo  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr581886119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása