2010.06.01. 11:45| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Már így is elég csapongó (vagy inkább sokszinű) a "tematika", de a változatosság ugyebár egy jó dolog. Ezért most felkonferálom, a közeljövő vélhetően stabil, új rovatát:

Neve a fenti lesz, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy ha tehetném, vennék belőle. Nem azért mert k-drága, hanem mert ötletes, tetszik, vagy épp annyira abszurd, komikus, hogy már csak azért is! Design - Interrior - Concept - Tech és néha az Architecture síkokban fog random mozogni. Forrás megjelölés nem lesz, mivel sosem lehet tudni melyik blog veszi át melyiktől. Akit érdekel honnan szerzem, majd kommentben bedobok pár forrást. Tessék szeretni. Lássuk az elsőt:

 

Falióra. Designer: Gavin Henderson

Persze remélhetőlen egy halk gépezetet látunk a képen (nyilván a tervező gondolt erre). Egy modern loft lakásba el tudnám képzelni, fekete - fehér berendezés mellé.

Címkék: design need one  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr842044388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása