2010.06.15. 13:13| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Négy kemény napja megy a foci-vb. 11 meccs már hipp-hopp le is ment. Mégis keserű lehet az egyszeri focidrukker szájíze. Lássunk 2 miértet:

1.) Az a kínkeserves vuvuzela. Alapból ott kezdődik a problémám, hogy eddig meg voltam győződve arról, hogy az afrikaiaknak a dob a népi hangszere, nem ez a csőizé. Másrészt (tagolva, hogy nyomatékos legyek): Nem - hiszem - el - hogy - ennyire - futja! Könyörgöm! Egy dob, egy trombita, vagy bármilyen hangszer jobb lenne, aminek van hangja! Mert ennek nincs. Összeütök két téglát, az szebben szól!

Oké, nem voltak illúzióim, hogy ez megy majd a Konföderációs Kupa után is minden meccsen, csak csalódtam így unblock az afrikai kontinens lakóinak "zenei" izlésében. Betiltani nem lehet. Reménynek jött egy hír: próbálkoznak kiszűrni. Persze kételyek máris felmerültek ezzel kapcsolatban, miszerint így meg kb kuss lesz a közvetítéseken, csak a kommentátori hang és kis morajlás. Hát áldásom rá, mert ha 1 hónapig ezt kell hallgatnom, az bizonyára tönkretesz bennem pár alkatrészt. Innen csókoltatom Blatter bácsit és kívánom hogy minden nap hallgassa eme csodás dallamot. Letöltheti itt!

2.) Mindenki a labdára panaszkodik (a zaj mellett), ami azért visszás, mert tisztán látszik, hogy a csapatok többsége fogalmatlan, emellett taktika, motiváció, vagy erőnlét híján is van. Kimondom: szar a játék kéremszépen! Vagy inkább nincs. Mert ezt a színvonalat bármelyik grund 22 embere képes lenne reprodukálni. Eddig talán egyedül a német csapatra lehetne rámondani, hogy játék volt a pályán. Ehhez azonban kellett 11 épp hogy mozgó kenguru. Minden más csapat hagyott valami hiányérzetet. Lehet itt hivatkozni még a nagy meccsszámra, de csúnyán kiröhögöm az illetőket. Add 1, azért volt egy kis idő pihenni. Add 2, kb minden futballista elmondta, hogy jujj de fontos neki a VB, meg kell nyerni, stbstb. Akkor a szíved vigyen előre legalább fiam, mert "átjön" hogy sokkal inkább pezsgőt locsolva kurváznál a yachtodon a Riviérán!

És még meleg sincs...

Címkék: kritika  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr922083371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása