2011.11.08. 22:25| Szerző : Ricsman - HóStrucc

 Kedves Állam!


Először is nézd el nekem, hogy letegezlek, de lassan 27 éve ismerjük egymást, úgy gondolm ennyi idő után már hagyhatjuk a formaságokat:

1)Minden egyes ilyet ki fogok rakni mostantól, hátha egyszer leesik már ott a fűtött székeken ülő marionett bábuknak is, hogy nagyon rossz felé kormányozzák a "gyorsnaszádot"!

2) Elég volt pár hét, hogy ezt az új "csodatevő" (nálam csak semmit mondó) szót egy lapra rakják a hírhedt Pannon-Pumával. Látod, kétszer már neked sem hisznek évekig. Persze te jobban tudod, mindenki más meg csak irígy az innovatív gondolkodásmódodra. Ez van, nekem nem tanították még az Unortodox-közgazdaságtant, remélem unokáimnak már fogják! Azért is remélem, mert a hagyományos közgazdász képzésem során tanultak szerint majdnem MINDEN lépésed rossz, vagy többet árt, mint használ. Lehet neked is tovább kellett volna tanulni még picit. 

3) Te aztán nem vagy egy kispályás figura! Tudod hova fokozni. Bejött a MOL részvény vásárlás is, ahhoz képest ez a Rábás bukta csak kerekítési hiba lesz az elcseszések nagykönyvében. Meg persze még egy szétbarmolt vállalkozás. Ne legyen igazam, teremts 1 millió új munkahelyet, legyünk mi a világhatalom busz, tűzoltóautó és egyéb alkatrész gyártásában. A tanuló éveken már úgy vélem túl vagyunk, mert eddig szinte csak SELEJT-et gyártottunk itthonra. 

+1) A versenyszférában, a sportban is, vagy bármilyen üzleti alapon működő területen is sokkal hamarabb szokták osztályozni a teljesítményt. Sokkal kevesebbért is megköszönik ott, s az ajtó felé mutatnak! Valamit módosítani kéne az alkotmányon, hogy ha a nép adta, a nép vissza is vehesse. Ne négy év múltán, hanem már TEGNAP! 

Ui: 20 órában dolgozom 2.sulim mellett, kérlek jövedelmem 100%ban tekintsd magadénak (úgyis megszerzed előbb, vagy utóbb), csak majd adj belőle buszjegyre meg kiflire, amikor a határ felé veszem az irányt.

Tisztelettel, 
Egy csalódott állampolgárod
hvg.hu
A kilencvenes évek jellegzetes jelenete volt a BKV-pénztárnál vagy újságárusnál megtorpanó sor, a türelmetlen topogás, kíváncsiskodás, aminek a végén mindig kiderült, hogy egy vállalkozó van éppen soron. Áfás számlát kért a buszjegyről, illetve a Popó magazinról, utóbbit nyilván nyomtatványként ikta...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr593364649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása