2008.11.15. 21:23| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Vagyon ugyebár a televízió. Lényege többekközt a szórakoztatás (lenne).

Vannak ugye a jó kis megszokott magyar csatornák... magyar 1-2, tv2, rtlkulb. Mondhatni ősi idők maradványai. Mert tényleg semmire nem emlékeztetnek már, csak vergődő, megkövesedett, mamutcsontvázra... M1-nek a párjával együtt nincs célközönsége. Legalábbis én biztos nem vagyok az a magam 24 23 életévével. Köztévé... még el is nézem nekik. A tévékettő meg ugye a nagy riválisával az ertéellel a mi kimagasló kereskedelmi tévéink. Gyakorlatilag ketten uralják napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra a nézők legnagyobb hányadát. Itt jön a kurvanagy kérdőjel

 

????????

 

ott van. Miért? Még nagyobb MIÉÉRT?? Nem akarom elhinni, hogy arra van igény, ami manapság megy. Celebes Zs-kategóriás szenvedések. Mega-* Sztár-*   Igen, a * helyére gyakorlatilag már minden A-Zs-ig szó behelyettesíthető, amit szép magyar nyelvünk adhat. Lássuk: tánc, sztár, ok a jégen .... Hála istennek Istennek (bocs boss) a valóságsók már kihalnak, de ezek a legostobább műsorok azért sajnos bumerángok a mi kicsiny hazánkban: dobhatod bár milyen szarul, bármilyen messze vagy közel - visszajön!

Kibeszélősók ... zseniális parasztvakítás... Feltételek amikkel jelentkezhetsz:

  • legyél egysejtű, de semmiképp ne legyen több agysejted, mint a szomszéd kergemarhakóros tehenének.
  • max nyolc általános. Legjobb, ha ebből 2 első, és 6 második osztály.
  • nem élhetsz városban. legalábbis nem előnyös.
  • a kultúra szó azt jelentse az életedben, mint az enyémben valami atomdurva orvosi latin agysebészi szakkifejezés. Segítek: S-e-m-m-i-t
  • ne legyen valós problémád! Se normális munkád.

Mik vannak még? Hmm... saját sorozatok! WOÁOÁÁÁOÁOÁO MEGA (ja ebben pont nincs) BK és JR (ki nem írom). Ezek már csak odáig tudnának tovább fajulni, ha egy már ősleszállóágban lévő ex-hollywoodi szinészre adnának valami epizódszerepet. Pl külföldi milliárdos, aki Klaudiát (egyikben), vagy apámfaszanővért (másikban) akarja elcsábítani. Az első 456346 részt sajna egyikből se láttam. Anno a Dallasból se... na bumm!

Délelőttök (is) a nyugdíjasokat illetik: Izaura, Esmeralda, Alehandro de la Huarez Rodigues de Marco Santos Exteberria .... és bármilyen random más dél-amerikai név. Netán Csacska angyal, Homok titkai, Betty a csúnyalány... BROÁF. Még jó hogy egy elvetemült marketingesnek sem jutott eszébe, h valamelyik sorozatra franchiseban figurákat és hasonló lófaszokat rak az ilyen Tecsó, vagy egyéb mamik kedvence áruházakba. Szegény unokák agysorvadásra lennének ítélve.

Másik kedvenc: betelefonááááálj!!!  Igen te ott!!! "JAAAAJJJ, nem hiszem el, hogy nem híííív senkii!" "kkééééétt szááááááázzz ezeeeeerr foooriiiiinnnnttt!!!" "Na vajon melyik szó lehet ez????          A                F             Naaaaa????"

Reggeli műsorok. Nem, nem érdekel, hogy mennyire jó a kutyámnak a kutyatv meg a kutyakozmetikus; hogyan csináljunk csodagyereket, mivel neveljük zsenivé; melyik ügyeletes sztárnak milyen az élete épp; egyéb. Itt egy dolog lehet jó: ha van időjárásjelentés. Az hasznos lehet. 

Hírek? Ebben az országban nem igen vannak. Politika, vagy: Kis orszarvú született, de még nem tudják a nemét mert az anyja nem enged senkit a közelébe. EZ A HÍR! gratula.

Passzív / Kókusz? Vagy megint valami xeleb gyönyörű és jelentőségteljes élete-problémája, vagy valakinek nagyon rossz sorsa van ebben az országban (legalább ne használjátok fel őket baszod!)

Vannak még sikeresebb külföldi sorozatok. Jópont, de sajna ezeket mind 1-2 évvel korábban nézem így az internet korában.

Filmek. Ha néha megkönyörülnek egy egyébként jól sikerült mozival, akkor felszusszan az ember, és még szívesen le is ül. Egyébként az ábécé összes betűjéből válogathatunk a kategóriák közül. Van ugye, ami évente 1x muszáj! Bunyó Karácsonyig? Resszkessetek betőrők? Valami ostoba Chevy Chase-s?  hmm?  Bezzeg Michael Dudikoff????? Seagal még csakcsak van, de az ő filmjei már a gyermekek védelme miatt átlagban 15 perccel rövidebbek :D

Mi lenne a felüdítő?

Hát ezeken a csatornák közül max a Himnusz az m1en... meg a műsorzárás.

 

Egyébként meg ezennel állást foglalok olyan adók mellett, mint a nesönel dzsiografik, vagy egyéb ismeretterjesztő (NE értsd: csak állatos) csatornák; továbbá zeneadók - mert ott van szar is meg jó is; sport (akit érdekel); és COMEDY CENTRAL.

Ha már tv.

Címkék: agymenés jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr19770984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása