2008.12.04. 12:41| Szerző : Ricsman - HóStrucc

A minap a postás azt mondta amikor hozta a céges postát: "Ma valahogy minden ember olyan frusztrált, bármerre megyek... "
 

Mondom jól van, ez kb olyan mintha az időjárásban azt mondanák, hogy a napi hőmérséklet várhatóan -20 és +30 fok között lesz: csak talál. Vagy a horoszkópok szerint: az XY csillagjegy szülöttei vigyázzanak a pénzügyeikkel, szerelmi életükben meg valami váratlan történhet (-HET  .... érted bazdmeg!!!)

Szóval nem hittem ennek a mondatnak... aztán volt pár dolgom a városban, erre, arra. És akikkel találkoztam - postai dolgozó, eladó, pincér, nénike a zebránál, biciklis paraszt, iskolás, autósok... - MIND frusztrált volt. Senkinek nem tetszett semmi! A biciklis még odamondott valamit, pedig elengedtem, a pincér kapott borravalót, az eladónak volt jónapot meg viszlát... MI A FASZ VAN AKKOR?!

Ezek után egy dolog változik: ha a postás mondja ELHISZEM baszod :)

 

Végezetül az időjárás: A mai nap eleinte jó idő leHET, de később beborulHAT, majd a felszakadozó felhőzet ellenére esHET az eső, vagy havazHAT. A szélcsend ellenére fokozott széllökésekre és viharokra, és villámlásra is leHET számítani. Ezért mindenki öltözzön alaposan fel, de legyen nálatok napszemüveg, és fürdőnadrág!

és a horoszkóp: bármilyen csillag szülöttei vigyázzanak most fokozottan, mibe fektetnek pénzt - pl BP TV-s távgyógyításba NE! - mindemellett ügyeljenek arra, hogy mind a munkájuk, mind a magánéletük maradjon konfliktusmentes. Ha mégis konfliktus lenne....  egy büdös nagy pofon rendezheti ezeket!

 

derűs estét.

Címkék: agymenés jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr15803814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása