2008.12.10. 12:43| Szerző : Ricsman - HóStrucc

egyébként meg kurvára unalmas, hogy hazajövök ebédelni és anyám a faszságaival (ezo-bio-faszterikus, naturalista ilyen-olyan előadó nagymester szavait idézve, aki 28ezredjére reinkarnálódik újra, fénnyel táplálkozik, feltalálta  a hatásosabbnál hatásosabb öngyógyítási antigyógyszer technikákat, ami hatására kigyógyult a 76567 db áttételes rákjából kinőtt újra mindkét lába ésatöbbi ésatöbbi... fénylények és ne is soroljam) butítja le az agyamat önigazolást és pártfogót keresve az újonnan szerzett hitében... amire én minden egyes alkalommal örömel megyek el itthonról a vissza dolgozni.

Az hogy máshogy látunk dolgokat nem baj. De könyörgöm: NE AKARJUK MÁR ERRŐL A MÁSIKAT MEGGYŐZNI HA NEM FOGÉKONY RÁ!

Ő vélhetően hülyének néz engem, hogy nem hiszek benne; én meg őt végtelenül naívnak, amiért az összes ilyen supernatural köntösbe bújtatott dolgokkal le lehet fejni lóvéval egy könyvre, egy gépre, ...

... még jó hogy ilyen szekta nincs... legalábbis itt.

 

Ha így súlyosbodik a helyzet nem tudom mi lesz :S

Címkék: rohadtezobioeko faszság  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr75814859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liliomfi! 2008.12.11. 23:41:32

Léböjtkúra! Mondd, hogy nem volt jó egész nap sört inni!

Ricsman - HóStrucc 2008.12.12. 16:38:09

Igen.. de egyébként az is nagy faszság volt.. :D
Sörrel azért elviselhető volt! ;)
Bár utána bekajáltam, szóval adtunk a szarnak egy pofont :P
süti beállítások módosítása