2009.01.24. 18:23| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Az biztos, hogy valahogy beasszimilálódó (akurvadehenéz szó..) hatást érzel, amikor öregekkel iszol. Jó dolog. Csak címszavakban: régi nők, csajozások, skodák, zsigulik, tenyeres-talpas cigik, atyai-anyai fenyítések, régi nevelési módszerek, taktikák, trükkök, külföldi egyéjszakások, pia töménytelen mennyiségben, külföldi barter-kirándulások, politika, szovjet indulók, meg éljen a magyar néppárt, településnevek, mint Szopot, és hozzá kapcsolódó történetek... és megannyi kacaj.

Idéznék most néhány rövid, egyperces párbeszédet, de olyannyira tultöltődött az agyam, hogy bár teljes erőmmel koncentráltam, hogy ebből haza is hozzak valamit, amit megoszthatok, mégis a feledés jótékony homályába fog merülni... talán így kell hogy legyen.

Boldog szombatot. Kinek kivel.

Még az is lehet, hogy ma felmegyek, és bebaszok. Mert azért szar egyedül.

Címkék: komoly  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr12900025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása