2009.01.27. 21:29| Szerző : Ricsman - HóStrucc

azt mondja nekem a doboz, hogy biza nekem olyan kell, amiben sarki zuzmók vannak... mert hát az eszkimóknak azért olyan csillogóan fehér meg egészséges a foguk...

Aha. Tényleg...
Már kifejtettem jó régen az - azóta is hála égnek futó (tehát sikeres?) - egyik kereskedelmis reklámról a véleményem. Hát íme a varázsdobozból előkerült a legújabb. Mert már nem elég a fluorid, meg miegymás hatóanyagok... 14 nap alatt világít a fogad majd a dizsibe' meg úgy megkérik a kezed, hogy csak telipofával vigyorogsz (note: mellesleg a leányzó tudja előre mikor kérik meg... biztos jól nyomoz... csak 14 napom vann jajjjjj )... nem ez nem elég!!

Zúzmóóót ide!! Meg hínárt, meg moszatot, meg fókahájjal akarok fogat mosni, mert szerintem az eszkimó is azzal mossa...

Hát honnan a hátamból szopjam ki, hogy mivel mos fogat egy eszkimó?! Mosnak? Fehér egyáltalán a foguk? vagy van nekik egyáltalán? Fogkő se, semmi? .... tuti moszat... vagy zuzmó :D

Persze az eszkimó biztos nem: cigizik, kólázik, kávézik, zabál kétpofára cukrot meg műanyagkajákat minden nap... stb. Lehet h ezért nem sárgák a fogaik?

hülye...

...a ZUZMÓTÓÓÓÓ' !!!!

Címkék: marketing  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr48907105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zúzmara · http://mara.z8.hu 2009.01.27. 23:05:09

Mindig megfogadom h nem commentelek többet..

De a legjobb, h az autentikus eszkimó életmód, életpálya az, h 38 évesen kiülnek a jégre, mert a családjuknak kéne eltartaniuk őket, ami teher, mermivelhogy még a zúzmó sem védi meg a fogsorát az elkopástól. A reklámokhoz legjobb síkhülyének lenni, mer ha csak ennyit vágok az eszkimókról, h fiatalon meghalnak önszántukból, mert kipereg a foguk, az már túl sok információ, h pont rájuk utaljanak.
süti beállítások módosítása