2009.02.10. 12:35| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Egyre közelebb a pillanat, hogy az idei év eddigi legnagyobb kikapcsolódása megkezdődjön. Ezt leginkább úgy fogjátok majd észlelni, hogy 8-10 napig egy szösszenet sem lesz ideírva. Bezony. Elmegyek világgá - ha csak egy kis időre is. A megnyugvás kis szigetére, ahol a természet lágy ölén ringatózva, kellemesen, távol a civilizáció mocskától és zajától, a hétköznapok stresszel teli napjaitól és saját elmém láncaitól is megszabadulok! 
Mindehez azért egy kis helyesbítés: 

  • nem sziget lesz
  • a természet lágy öle egy havas, zord hegység
  • a hétköznap zaját sífelvonókéra cserélem
  • emberek is lesznek...


... és ahol emberek vannak, ott mi van még?
Na mi?
Tudom, hogy tudjátok.
Nos?

 

Íííígy van: AL-KO-HOL! :D

Szóval eszeveszett sítáborozás fog pediglen kezdődni hamarosan, annak minden átkával és szépségével, kihívásával és pozitív hozadékaival. Egy hét. Kicsit családos, kicsit barátis, kicsit ismeretlenes, kicsit nyugis, kicsit piás, kicsit extrém, kicsit koplalós-porleveses-konzerves, kicsit olasz.

Tudom/remélem, hogy hiányozni fogok picit... de ha minden jól meg, talán visszajövök és nem maradok kint végleg, mint sífelvonós-hólapátolós EU co-worker.
múzsám (mert mindenkinek kell egy) pedig remélem tekintetével követi a horizonton átsuhanó csillagomat. :)

 

Ami még biztos: magyar "jégoldót" viszünk, hogy a legnagyobb hidegben is elöntse szívünket a melegség és a hazaszeretet! ;)

Címkék: vidám  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr74934480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yorkstone 2009.02.10. 14:08:26

Have a nice trip!
Nem fogsz hiányozni, mert ne feledd, hogy nemcsak körülötted forog a világ:) Körülöttem is, meg a többiek körül is. Minden esetre érezd jól magad, kerüljön el messzire a másnapos manó, és ne merj átmenni depi-ricsibe, vagy nyafogósba, mert arra képes vagy másnaposan.

ArienO 2009.02.12. 22:18:06

A múzsa figyelni fogja a havas hegycsúcson lévő neki integető Ricsit ;)
süti beállítások módosítása