2009.03.07. 18:55| Szerző : Ricsman - HóStrucc

De télleg. Tip-top kis nap volt!

Egyrészt ritkán van úgy, hogy fél hétkor kel fel az ember (ricsiember) szombaton reggel. Mert hát a péntekből szombatba átforduló este, az bizony azért van, hogy a sok, rossz, goromba, morci gondolatot és egyéb dolgot a fáradsággal együtt szépen lehúzzuk az éj álommanókkal tűzdelt vécéjén! Ennek ellenére most kelni kellett. Nyelvvizsga volt... nincs mese.

Írásbeli, 4,5 óra, ... full koncentráció. Hát el is fáradtam teljesen. Mert hát nem csak ennyi - mert arra mondhatnánk, hogy persze, nagy kaland, nap mint nap teszem.. bla bla bla.
Persze. Én is. Csak nem egyhuzamban, szünet nélkül, meg add kettő --> nem EKKORA a tét.

Nagyon meglepődtem, hogy "time management issue" nem volt. Ott is hagytam őket az uccsó fél órára. Aztán haza, de a gépet már "belakta" öcsém - CS függés. Mit csinál ilyenkor egy jó bátty? (nem, ezesetben nincs tasli :P)
Hagyja.
Játszon. Szegeden nem tud. És senki sem ért meg jobban egy függőt, mint egy ex-függő :D

Mit tehet az ember akkor... 2 óra sincs. (máskor ekörül kelek) Na jó, hát elmegyünk futni (ne kérdezd miért: jött. Najó, meg dagadtisvagyok). 25perc, 5-5,5 km...  Nyújtás, járszótér, zenehallgat, kussol, figyel, mosolyog, semmittesz. És még csak 3 óra mindig.

Haza. Kaja, tus, kicsit olvas (úristenmiótanemvoltmásakezembentankönyvönkííííívül), gitárt áthúroztat, sorozat, piheg... és még mindig csak 6 óraaaa!!!

Este még kicsi gitár - ez is derégvolt!
ÉS ELMEGYEK INNI!!

 

Hát nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani valaha, de érdemes néha (szigorúan néha - szigorúan alkalmi jelleggel) korán kelni szombaton is! Tegyétek meg néha. Persze csak úgy, hogy a másik oldalt is ismeritek. Azaz inkább pihenjetek! :D

 

na pussy

 

na de mivel ma szombat van: menjetek és igyatok sört! is.


 

Címkék: jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr63987843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása