2009.05.15. 23:35| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Bizonyááááám. Holnap. Na a holnap oda lesz rakva. Nekimegyek életem első legénybúcsújának! Persze nem úgy első, hogy az első sajátom. :) Szóval felhúzom a valagam Pestországba, és 1900 Zulukor megkezdődik. Mint ötéves a Mikulást, mint afrikai az esőt, mint magyar átlagember a tescos akciót, úgy várom! Teli pofával vigyorogva. Egyetlen egy dologtól félek: a híres/hírhedt egyetemi formánk ivás terén olyan szinten megkopott, hogy felest nem merek majd, és tuti kiröhögnek, de radlerral, vagy fröccsel kezdek magam részéről. Nehogy már az éjfélt se érjük meg. :P

Ja igen, a pár nappal ezelőtti roppant vicces egyénnek, aki pályaudvaros bombariadóval mulatja azt a kurvasok szabadidejét üzenem, hogy ha holnap (és bármikor) hasonló kedvet érezne egy ilyen humorbonbonhoz, akkor EZ (a hátsó) álljon a becses jobb heréjére!

Szép hétvégét, vasárnap jelentek - ha túlélem.

Az estére egyetlen alapszabály érvényes:

"What happens in Vegas, stays in Vegas!"

Címkék: jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr231124189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása