2009.07.31. 20:45| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Egy dolog újra bebizonyosodott: a víz jó! A röpke két napos kiruccanás a Tisza-tóhoz hozta az elvárt szintet. A lényeg, amire törekedni kell, hogy ha már víz van, legyen egy hajó is. Van az egész hajózós dolognak egy olyan plussza, amit más egyszerűen nem adhat vissza. Csak javasolni tudom, hogy aki már/majd megteheti, ne puccos, drága autót vegyen, hanem egy faintos kis motorcsónakot! Sajnos volt egy negatív hozadéka is a kirándulásnak. Sokkal irigyebb vagyok azokra az emberekre, akik megtehetik, hogy idejük egy részét így a vizen töltik (legyen csak egy kis motorcsónak, vagy hatalmas yacht).

A vizisí meg jó dolog, de most fáj mindenem tőle.

Majd elfelejtettem még egy nagyon fontos gondolatot. Tudom, hogy tápláléklánc egyensúlya és miegyebek, de könyörögve kérem, sőt felszólítom a kutatókat, hogy szíveskedjenek elintézni a következőt, bármi módon: a világ összes szúnyogát ki KELL írtani!!

Címkék: képek jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr201280428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása