2009.09.03. 11:39| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Úgy alakult, hogy szemüveges kellett, hogy legyek. Furcsa. Nem tudom igazából még hova helyezni. Egyrészt érzem, hogy picit javít a látásomon, másrészt viszont nem tudom ennek örülni kell, vagy nem. Hiszen ha csak kicsit javít, akkor egyáltalán kell-e mindenképpen, ha viszont javít, akkor legalább megvédi-e ebben az épp csak romlott állapotában?  Hozzászokni mindenképp nehezemre esik, ugyanis még jobban zavar, hogy van valami a szemem előtt, mint hogy örvendjek: jé, kicsit élesebben látok. Konkrétan nehéz benne koncentrálni. Mint amikor valami röpköd a szemed előtt, ami eltereli a figyelmed...

Viszont a legnehezebb része biztosan az lesz, hogy mások (és én is) megszokják a tényt, miszernint mától akkor ez ott van a fejemen és dob egy +20 IQ-t a nézésemhez, mellette pedig hihetetlenül nevetésre készteti azokat, akik jó sok éve ismernek.

Öcsém tegnap este például 5 perces röhögőgörcsöt kapott, pedig csak le akart fotózni telefonnal. Nem. Képet NEM kap senki!

Címkék: jókedv  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr831357167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nia1101 2009.09.03. 16:16:10

Ne aggódj, nekem 3 hónap volt legalább, mire hozzászoktam, és még nincs egy éve sem h én is 4szemű lettem. Néha még most is fura ^^ de képet azt jó lenne ha postolnál...:)
süti beállítások módosítása