2009.09.04. 18:41| Szerző : Ricsman - HóStrucc

A mai nap folyamán az egész országban felkelt a nap. Ez jó jel. Meteorológusok megerősítették, hogy bár kis csúszással, de mindenhol le is fog nyugodni. Ezért mindenki készüljön fel, mert este sötét lesz! Fokozott óvatosságra, és fényforrások használatára int a sötétben az OMSZ is. Délután helyenként megnövekedhet a felhőzet, a légnyomás, a vérnyomás, a vércukor, a hiteltörlesztő, de akár a BKV-s végkielégítések összege is. A frontérzékenyek vegyenek be gyógyszert, a frontérzékeny alkoholisták pedig egy felest is mellé! A gazdasági világválságra való tekinettel akik délutánra bebaszást terveznek, használják ki az utolsó jó időt: igyanak inkább a napon, így a zsebükben is több marad. Akik vezetnek, legyenek óvatosak, mert a lányok ma szokatlanul közel állnak az út széléhez! Amerikában a hét hátralevő részében kialakulhatnak hurrikánok, Indonézia környékén pedig földrengések és szökőár várható. Persze ez a Magyarországon élőket kurvára nem érdekli. Az esetleges katasztrófa turisták vigyenek meleg ruhát, és foglalják le a jegyeket mihamarabb.

A holnapi napra országszerte szombat várható, majd a továbbiakban vasárnap és hétfő...
Vigyázat, az élet nem áll majd meg! Végül az allergiások figyelmébe. A parlagfűre és egyéb fűfélékre allergiásaknak még 2 hetet kell kibírni. A bulvármajmokra, celebekre és polikikusokra allergiásaknak egy életet. A tünetek csökkentése érdekében fokozottan kerüljék az újságos standokat, valamint a kereskedelmi tv-csatornákat a kora esti órákig.

Köszönöm a figyelmüket. Derűs estét.

Címkék: agymenés  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr221359991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása