2009.09.11. 19:28| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Tackle, QuaterBack, Tightend, Punt, Interception, RunningBack, Touchdown, First and ten, Yellow flag, Shotgun,...

 

Atyaég!! Hiszen itt van!! Kezdődik!!

Ha van valami, amit csak pár éve ismerek, de úgy várom mint a messiást, akkor az bizony az NFL startja! Gigászi csaták, tömény aggresszió, mindemellett lehellet finom stratégia és mérnöki precizitással bevitt húzások, gyors reakciók, egyéni és csapatteljesítmények, halálos kegyetlenséggel kihasznált hibák! Brutális a hangulat, még a tévéből is... Egyszer muszáj egy ilyen meccset élőben látnom. Csak a képeket nézve feláll a hátamon a szőr és eszembe jut, mennyire is szívesen űzném ezt a sportot, ha nem félteném az amúgy is nyűgős izületeimet. Nem kérdés, miért életképtelen a soccer a football mellett USA szerte. Ezzel nehéz versenyezni...
 

Jöjjön brutál sok kép, amitől a sport kedvelőiben tuti felmegy az adrenalin, vérbe fordulnak a szemek és letackle-özi az első személyt, akit tojáslabda szerű tárggyal meglát az utcán!

 

 

 

 

Címkék: jókedv kívánós  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr201375170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása