2009.10.28. 13:57| Szerző : Ricsman - HóStrucc

 Ha van valami, ami jó egy rádióban az a jó zene mellett a reggeli beszélgetős-ökörködős vidám műsor... Nos, ha minden így marad, akkor november 18.-tól mind a Danubius, mind a Sláger eltűnik a honi éterből. Innentől karika és mélyen csalódott szubjektív fertő!

 katt

ÍGY IS KURVA NAGY SZÉGYEN AMI EBBEN AZ ORSZÁGBAN POLITIKAI SZINTEN MEGY, ÉS MOST A REGGELI BETEVŐT IS ELVESZIK A KORÁN KELŐ, UTAZÓ, UTAZÓS MUNKÁT VÉGZŐ EMBEREK SZÁZEZREITŐL!

POLITIKUSOK, ÜZLETEMBEREK, ÉS EGYÉB ÁLLATFAJOK (AKIK EZÉRT FELELŐSEK VAGYTOK), SZERETNÉM HA ÉLETETEK HÁTRALEVŐ RÉSZÉBEN ÓRIÁSSÜNÖKET SZARNÁTOK ÉS MÉG A POSTÁS IS SZART CSOMAGOLNA MINDEN LEVELETEKBE! A TÖBBSZÁZEZRES KÖLTSÉGTÉRÍTÉSETEKET ROLNIZVA DUGJÁTOK FEL ODA, AHOVA JÓL ESIK, AMIÉRT MÁS, JÓVAL KEVESEBBET KERESŐ, DE TÉNYLEGES MUNKÁT(!) VÉGZŐ EMBER SZÓRAKOZÁSÁT TIPORTÁTOK PORBA! OLYANOKÉT, AKIK EGÉSZ NAP ÚTON VANNAK, VAGY DOLGOZNAK, NEM PEDIG SZÁMLÁKAT HORDANAK BE A PARLAMENTBE, MEG BEÜLNEK MELEGEDNI / ANYÁZNI ÉS/VAGY SÁRDOBÁLNI AZ ELLENZÉKI PÁRTOKAT! NEM GONDOLJÁTOK, HOGY KURVÁRA NEM KÍVÁNCSI SENKI ARRA, HOGY MÉG A RÁDIÓBÓL IS POLITIZÁLÁS SZÓLJON? EZÉRT A POLITIKAI CÉLRA MEGVETT RÁDIÓFREKVENCIÁTOKAT HALLGASSÁTOK TI ÉS SZERETTEITEK, MERT HOGY ÉN NEM LESZEK FOGÉKONY RÁ AZ KURVAÉLET!! DE HURRÁ, LESZ RÁDIÓTOK!

SEGGFEJEK VAGYTOK, MEG PÉNZÉHES GECIK, MEG HAZUGOK IS, MEG RENGETEG MÁS IS!!!

Címkék: kritika 18karika  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr181481412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása