2009.12.03. 19:33| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Kettő olyan (TV-s) hír van jelenleg az egész országban, ami foglalkoztat is.

Az egyik komolyan érdekel, a másik meg csak jól szórakoztat, mert olyan játszi könnyedséggel vették palira az ország embereit hogy csak na. Magyarok. Rutinból.

 

1) Van ugye a focis összeurópai bundaügy, amiről annyian és annyi helyen írtak már az utóbbil pár hétben, hogy akit bármilyen szinten érdekel a foci, már elkerülhetetlenül hallott róla. Aki mégse, az szemezgessen ezekből vagy ahonnan tetszik. Érdekesnek érdekes, meglepőnek nem meglepő, valamint várhatóan a sablonos kishalak a nép elé kövezésre, nagy halak eltűnnek a zsével/ újraterveznek koreográfiát fogja követni. Azért eszi a belemet a kíváncsiság na! Mert állítólag szeretett U20-asaink közül is szaros valaki... nyakig. Pedig ugye ők a magyar futball jelenkori messiásai, akiknek az egyiptomi VB. 3. hely után két kézzel nyújtom szurkolói szívem. Mert felnőtt válogatott meccset csak akkor nézek, ha ezt adják a kocsmában sör mellé hétvégén. Ide neveket várok, meg komoly fejleményeket. Csakazértis!

 

2) Hohóóóó. Öröm, móka, kacagás. Meg pénz. Hogy? Miiii?! Ide vele, énisénis, éljen-éljen! Nade ki ez a csodálatos ember, aki majd jobbá teszi mindenkinek aki jobbá akarja tenni? Hát nem más, mint az erszényében Xenus könyvet, nem pedig az Általános Szerződési Feltételeket, vagy a Vásárlók Könyvét rejtegető, ugri-bugri kenguru a TV-ből. Tudod,.... Szóval most az van hogy adócsalás állítólag. Hát igen, büdös nagy hely van abban az erszényben, meg sötét. Aztán most kutatnak benne zseblámpával rendesen. Öööö nem is akar azóta beléptetni senki. Megint valaki jólkoreografált társasjátékának tűnik az egész. Amerikai licence, hogyne! Kár hogy pont ott nem hallott róla senki, ahova be van jegyezve az anyacég nem, fater?! :) A Xenus pajtásokhoz kapcsolódó feltételezett párhuzamról meg annyit: Persze lehet hogy tényleg csak véletlen a Scien.. - Scien.. Hiszen én is meg öcsém is véletlenül bé a cé zé o vé... Ha mégse? Akkor is nagyon jól szórakoztat, azon túl, hogy itt se várok nagy sikert a rendőrségtől. Nem azért, mert nem nézem ki belőlük, hanem az ellenfelek nagyon jól nyomják a társast , több tíz éves rutinnal. Meg is élnek belőle.

 

A foci bundázás viszont komoly dolog. A focival ne játszunk! Karácsonyra két ötlet a fentiek apropójából: Xenu-s társast szerkesszen valami ex-scis arc; Szintén szeretnék kérni egy PC-s fiktív egyház- / piramisjáték-építő gémet. Csodás lenne. :)

Ezért lesz most az a karácsonyi ajándék magamnak ami.

Címkék: agymenés jókedv  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr91571983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása