2009.12.16. 10:35| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Mi más is lehetne a figyelem középpontjában, mint az épp nagyon aktuális, embert, nyulat, répát egyaránt foglalkoztató téma, ami ugye nem más mint a bolygó megmentése. Dicső célok, hangzatos mondatok. - melyek közül néhány már igen elcsépelt (pl: a földet nem örököltük, hanem unokáinktl kaptuk kölcsön). Nem vitatom, szerintem is komoly dologról van szó. A probléma viszont az, hogy sokkal inkább egy politikai érdekeket ütköztető olimpiai versenyszámra (*ezt de kitaláltam :)*) hajaz az egész. A hasonlóság is megvan.... lassan négyévente egyszer, az egész világ azt várja, ki kerül ki győztesen.

Hát pont ezaz! Tippmixesen: itt talán a döntetlen ami mindenkinek a legjobban fizetne. Múlkoriban kapcsoltam egy cikket ami más aspektusból értékeli az össznépi gyülekezést és ellentüntetést. Tökéletesen emeli a görbe tükröt a téma elé, s mutat rá valójában mindenki leszarja azokat az "unokákat". Sokkal fontosabb most, hogy "na nehogy már én engedjek", meg fogjam vissza a termelést/fogyasztást. Anno az emissziós kérdést pl itt pedzegettem.

És akkor mivel próbálkozik ilyenkor a média befolyásolni az átlagembert? Tudósokkal! A probléma csak ott van, hogy itt is több tábor van. Az egyik nagy tábor azt igyekszik bebizonyítani, hogy bizony nagy a gáz, a másik meg hogy semmi probléma, ciklusok, satöbbi. Nyilván ez függ attól, hogy ki "támogatja" ezeket a kutatásokat.

Lehetne ezt boncolgatni, de inkább rövidrezárom egy szavazással, mert az olyan rég volt, mint Ricsmannek 6 kredites tárgya! :D

 

Címkék: kritika komoly  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr881601691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása