2010.01.09. 03:17| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Valami bizonyára elromolhatott bennem, mert az év 365-6 napjából 330-ban ilyenkor bizonyára úgy húzom a lóbőrt, hogy felőlem a III. Világháború is kitörhet. Ne ez most pont nem egy ilyen nap (hajnal)! Nem ragadnak a szemek, sőt kinyílnak, mint a lábak a tavasszal a 6-os főút mentén, vagy a nagymamik pénztárcái a búcsúban a Szintiboy koncerten!

Bizonyára ennek semmi köze ehhez, de ha már fent vagyok, gondoltam megkérdem (ugyanis baromira érdekel és jó lenne látni egy kis interaktivitást is attól a napi 7-10 embertől :)

 

Van-e kedvenc posztod/kategóriád
 

itt a blogon a több mint 440 darabból? 

 

Ha másra nem is kommenteltek, erre tessék venni azt a még fél percet, mert ha már idejársz, simán érdekel, hogy mi a kedvenced. Neked is jó, nekem is. Bárcsak minden ilyen egyszerű lenne mi?!

Na sipirc, kommentelj!! (Esetleg ha kapásból nem tudod eldönteni olvass vissza pár (440) posztot. Cserébe igérem egyszer én is kihozom a top20-am. Cserkész becsszó!)

Címkék: komoly  |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr261658262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liliomfi! 2010.01.09. 10:22:08

Talán kezdjük azzal, hogy a vegyes kategóriát szétdobod a többi között. Akkor majd megmondom melyik a tuti.

yorkstone 2010.01.09. 16:10:49

Hát a kép-a-népnek és a nap mondata általában jó szokott lenni, és üdítőnek hat a "ricsinek ki van a fasza valamivel" és a "hóstrucc hapii", vagy a "baricsi agyal valamin" közt. Írogass, ossz meg zenét, mert túlképp, innen tudni, hogy élsz még. És vicces lesz visszanézned, hogy egy éve, éppen mi húzott fel, és változott-e azóta a helyzet. De, ha unod, hogy csak te írsz, akkor kérj fel vendégbloggernek pár olvasót, és talán változatosabb lesz. Az biztos, hogy így mindenkinek akadni fog kedvenc témája.

Ricsman - HóStrucc 2010.01.09. 19:17:40

@liliomfi!: kész. :) kicsit rendet raktam, létrejött yorkstonenak is egy nap_valamije kategória. :)

liliomfi! 2010.01.10. 11:20:15

Kicsit visszaolvasva nekem a Ricsi kontra anyu generációs "ellentét" témaköréhez kapcsolódó történetek durván egyoldalú:) tálalása a kedvenc témaköröm. Valamint szívesen olvasnám jóval gyakrabban a 3 dolog rovatot, persze ehhez nem ártana némi + olvasói aktivitás sem.
süti beállítások módosítása