2010.01.22. 18:39| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Újabb hétvégére pályázok el, viszont most nem leszek olyan kényelmes helyzetben, mint múlt héten. Igen, nyakamba veszem az országot, s nekimegyek egy jópár órás tripnek. Külön köszönetet szeretnék itt mondani, az ország tömegközlekedési hálózatának, mert zseniális, hogyha az ember innen Dél-keletről szeretne a Balatonhoz utazni, akkor ehhez fel kell utaznia szeretett fővárosunkba, Pestországba!

Ellenben nem panaszkodom, mert a hely ahova megyek és a fogadtatás előre láthatóan lazán kárpótolja majd az utazás kellemetlen perceit. Ez ugyebár azt is jelenti, hogy (ha csak valami nagyon nagyon speciálisan különleges, már-már csoda értékű nem történik, akkor bizony) nem lesz semmilyen bejegyzés egészen vasárnapig, de még az is megeshet, hogy egészen keddig, szerdáig.

A kitolt dátum nagyban függ azon eseménytől, ami hétfő délután fog bekövetkezni. Ugyanis akkor megejtem az utolsó körét azon felvételi sorozatnak, ami új alapokra hivatott helyezni a jövőm! Igen, ez pont olyan komoly, mint ahogy le van írva, a felkiálltójel sem viccből van ott. Illik nagyon szurkolni nekem, mert nemes ellenfelem van, aki nem varázsló ugyan, de Süveges! :)

Címkék: komoly  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr491691694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása