2010.02.18. 21:47| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Végezetül 3 dolog a választások elé:

 

  1.  Aki a viszonylagos többségben lévő, inproduktív nyugdíjas rétegnek tett igéreteivel (olcsóbb gyógyszer, négyszázhuszonnyolcadik havi nyugdíj, stb) tervezi a siker elérését, az legyen szíves már a rajt előtt elhagyni az országot! Köszönjük.
     
  2.  2010 egyébként az az év lesz a magyar történelemben, amikor kivételesen lehet választást nyerni IGAZMONDÁSSAL is (persze nem árt ha a program épeszű és realista)! Az a hihetetlen, hogy ez hihetetlenül hangzik!
     
  3. Nem színekre és rövidítésekre, netán elcseszett alliterációkra szeretnék szavazni, tessék végre valamit lerakni az asztalra, aminek van iránya, állaga, tartása, nem pedig színtelen-szagtalan, sárga, büdös gáz, Ronald bohócos mekislufiban!
     

Amennyiben ezen pontokat nem képesek betartani, úgy komolyan elgondolkodom azon, hogy akár Az utolsó Mókus Örs néven, sárga színnel, pártot alapítok, az első programom neve pedig az lesz hogy: ELKÉPESZTŐ ÉBRESZTŐ!

Címkék: kritika 3 dolog  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr171750707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GrofUr 2010.02.18. 23:40:11

Szerintem a Hóstrucc találóbb név lenne, fehér színnel: Azt sugallná, hogy a hóba dugod a fejed, és megadod magad:) Karesz voltam, csak ez a másik accom.

Ricsman - HóStrucc 2010.02.19. 09:39:10

@GrofUr: Karesz, most ezt fejtsd ki, mert nem értem :)

GrofUr 2010.02.25. 20:58:33

Minden pártnak van színe (zöld=mdf, vörös= mszp, narancs = fidesz, kék=szdsz, piros-fehér=jobbik:)): a tiéd lenne a fehér (a fehér a megadás színe, valamint a hó színe is az:)
A strucc általában homokja dugja a fejét. Hát amennyi hó esett, ez a párt inkább a homokba dugná a fejét:) Ezért is Hóstrucc.
No meg, ott a képmontázs, amit belerakattam az évkönyvbe, amin egy igazi Hóstrucc van (mint egy tiszta vezető magyar személyiség:))

Ez a párt lenne az igazi magyar párt:

1. Feladja minden elvét, hogy csak pénzhez, szavazathoz jusson. Diplomatikusan szólva is kinyalja mindenki seggét egy kis zöldhasúért (vagyis ójróért, mert annak jobb az árfolyama).
2. Ha baj van, akkor a másik fejét próbálja a hóba nyomni.
3. Ha meg túl nagy a baj, akkor inkább a saját fejét dugja a hóba.
4. Valamint akkora bürokratikus terhet zúdít a népre, hogy mindenki el van havazva a következő időpontok környékén: minden hó 12-n, minden hó 20-n, március 31-n, február 25-n, és még néhány időpontban, amiről még nem is tud néha. HA nem a bevallással, akkor később a pótlékokkal és a bírságokkal lesznek elhavazva.

Remélem megértette a kis buksid:)
süti beállítások módosítása