2010.03.13. 10:10| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Az megvan, hogy az országos kereskedelmi csatornán, - legyen mot épp a neve csigatévé - az inflációt meghaladó ütemben elbulvárosodott (magyarul: elhülyült!) a reggeli műsor?! Oké, eddig se volt egy szellemi manna!

Kaszparov sakkfeladványok helyett is olyan van régóta, hogy találd ki mi lehet az a szóóóó, ami az alábbi betűket tartalmazza: "(első levegővétel) A" és "F". Ha esetleg nem menne még annyit segíítek, hogy ez egy növééény, amire fel szoktak mászni a kisgyerekek, meg olyan gyümölcsök teremnek rajta, mint szilva, alma, barack... naaA??!?! Kétszázezer foriiint, és csak egy jó megfejtésre várok, mert azt mondták folyamatosan kell beszélnem, mert hát a hülye fejem meg a pénzlobogtatás nyilván percekig nem hoz lázba senkit, ezért telefonáljon, ha tudja a megoldást, csak 300+ÁFA a hívás díja, de úgyse kerülsz be mert minden nyugdíjas tárcsázza már a számot, akik nem tudják elolvasni az apróbetűs részt, hogy egy hívás csak egy regisztráció, aztán abból majd sorsolunk, de több hívás több esély, és több 300+ÁFA forint, amiből röhögve kifizetjük neked a 200.000-et, meg még veszünk mellé egy kocsit is magunknak belőle! (második levegővétel)

Aztán már nem csak a nevetséges 5 perces témák futnak mint:

  • kutyakozmetikai tanácsadás 5 percben,
  • hozd be a gyereked, mondj róla valami érdektelent, ha már celeb vagy 5 percben,
  • hol voltál nyaralni, de jóó neked 5 percben,
  • új számunk van, eltátognánk élőben, szigorúan 5 percben,
  • van egy nagyon jó receptem, de inkább csinálja meg aki ért hozzá, a háttérben, majd megesszük 5 percben,
  • új hóbortok, amik igazából már több éve vannak, csak eddig mi nem tudtunk róla, ezért gyors tálaljuk nektek, 5 percben
  • kiírtak a BK-ből, JR-ból, miért tették, van-e visszaút, mert ennyire nincs témánk, 5 percben
  • stb, bármi, valami, semmi, nagy feljhajtás, nulla szenzáció, újnak nevezett régi, netalántán bármi hasonló, ami lemehet 5 percben...


Most már az is kiderült, hogy a képernyő alján a csíkra a "Szeretlek Pista! Irma" sms-t nem ám sima Irma írja sima Pistának, hanem sima Irma, sitten ülő Pistának  - amitől semmi nem változik az ég világon! Viszont meg kell újulni, mert a szart amit tálalunk, el kell adni folyamatosan, ezért kell bele a frissesség, ha netán nem akarjuk teljesen újracsomagolni.

Elképzelem a reggeli meetinget:
"Gyerekek, nagy a baj! A konkurensek valamiért még mindig nézettebbek! Még valahogy népszerűsítenünk kell a műsort, csak ugye már nem nagyon van mihez hozzányúlni, plusz időt se tudunk honnan elvenni. Ötletek? Főnök, rakjunk be egy telefonos szavazást, aminek még annyi értelme sincs, mint annak a szónak hogy "dezintegrált áramkör" és még jövedelmet is generál! Ezazzz fiam, nem véletlen vettünk fel ingyen gyakornoknak! Rakjátok be jövő héttől!!"

Így tehát az alábbi gyönyörű szavazások kerültek adásba pl:

Ön szerint Gyurcsány Ferenc visszatér a politikába?

A: igen

B: nem

C: lári-fári

Ön szerint lesznek zavagások idén március 15.-én?

A: igen

B: nem

C: sün


H. Éva meg a hasonlók meg úgy műsorvezetők, mint a sarki talponállóban a Gipsz Jakab borszakértő! Bár nyilván meg van győződve az ellenkezőjéről, hogy tőmondatokat felolvasni B5 méretű kartonlapról nehéz dolog és műsorvezetés! Mondjuk ahhoz elég hülye, hogy a legalapabb dolgokra rákérdezzen, hogy "úúúú, igeeeen?!" vagy "de érdekes, mesélj róla!" És mindezt halálosan komolyan...

Gyász!

* mondjuk az is hülye aki nézi /reggel háttérzajnak megy otthon/

 

Címkék: kritika  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr881833547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása