2010.04.08. 23:43| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Április 11.:

Választások

 

Választás-ok

Választás? Ok.

Választás sok

Választás-sokk

Választások?

Választások?

Választások

 


Az a baj, hogy senkinek se hiszek. Lehet ez azért, mert az ember "túlművelt"? Úgy gondolom mindenki annak számít, aki nem eszi meg egyik oldal lagymatag, popularista, hangzatos, tartalom nélküli, stb szövegelését se. Mivel azonban minenki szíve húz valamerre, az X-ek oda fognak kerülni valahova, ha másért nem, azért hogy "csak ne a XY"*.

Az (fidesz-finanszírpzott) okosok  azt mondják, azért nem volt vita, mert a Fidesz annyival vezet, hogy felesleges leállnia a "kicsikkel" vitázni. Szerintem meg azért nem, mert mindegyik pártprogram olyannyira lehetetlen, megalapozatlan, bemondásos, hogy értelmetlen lenne, bárkinek, bárki más programját megtámadni, mert az övé ugyan olyan nulla.

Legalább akkora hülyeség lenne két ilyet ütköztetni, mint szitával evező versenyre menni!


* XY szabadon választható bármelyik induló párt

Címkék: kritika politikk  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr451906099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása