2008.10.09. 12:52| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Igen, igen... meg azok számára szól ez a bejegyzés, akik komolyan tervezik, hogy összehozzuk egy  hétvégi (péntek v inkább szombat esti) eksönt fent, hőn szeretett fővárosunkban. Mint tudjátok, minimum 3an: Gyuszi, Ádám és jómagam nem igazán járjuk azt a környéket, így ez nem olyan hip-hop egyszerű dolog.

Másrészt, mivel mindenki aki fent is dolgozik, összevissza éli a pesti zombi-rabszolgák életét. Speciel fingom nincs ki mikor marad fent, kinek mikor van 7végénként is faszszopás meló... és hasonló általam most meg nem említett tényezők. Amúgy is állítólag tök sok embernek hiányzok, (ti is) így muszáj lenne minél hamarabb látogatóba mennem... meg vannak egyéb kötelességeim (ugye Rufty? remélem már dolgozol rajta;) )

Szóval azt gondolom, az lenne a legésszerűbb, ha itt szépen felsorakoznának kommentben a tippek és akkor ezt legalább körvonalazni tudnánk.

Azért jó lenne, ha sietősre fognánk, mert a forint gyengül, a gazdaság romokban, és ki tudja mikor jön a világbékevége :D

 

UPDATE: október 23-26. kolbász fesztivál Békéscsabán. Ha vki ráér. ;)
A gyúrás 25.én van 10:00tól.

 

[jövőre aki komolyan gondolja, kezdje betervezni az időpontot, és akkor akár gyúrni is lehet kolbászt :D]

Címkék: jókedv  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr90704943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yorkstone 2008.10.12. 13:17:29

Hmm, szerintem is jó ötlet, de én is hétvégét mondom, és az pedig inkább november lehetne. Nekem a szállás megoldott, szóval azzal nem lenne annyira gond.

liliomfi! 2008.10.19. 12:07:37

Lelkiekben támogatom az ötletet és reménykedem a lyukas hétvégében.
süti beállítások módosítása