2009.01.05. 12:55| Szerző : Ricsman - HóStrucc

Szögezzük le: kurvaszar szünet után visszamenni dolgozni! Főleg úgy, ha egyrészt lenne ezer más dolog, amit szívesebben csinálnál... másrészt ha egyáltalán csinálnál valamit. Így viszont édes kevés értelme van, vagy mondjuk inkább azt, hogy még hátráltat is, elkeserít, felmérgel... rabolja az időt. A munka már csak ilyen, pontosítva a szarabb fajta.

A mai nap második megállapítása, hogy alapvetően jó lenne nyelvet tanulni, ha nem kényszerből teszi az ember. Dehát ez már csak ilyen, elvárják, határidőket szabnak, stb, stb. Tukmálás! Na ez az, amit soha nem bírtam! Valahogy ellenszenvessé válik az ilyen szituáció. Az ember "már-csak-azértis" ellenáll. Mert ellentmond a szabad akaratnak, nem én akarom, más akarja, hogy akarjam, ezért még kevésbé akarom, ő meg még inkább,... ennek a vége egy előbb utóbb kihallatszódó: HAGYJÁL MÁR BAZDMEG!!! (és még kevésbé rokonszenves társai).

A harmadikhoz főcímbe csak annyi menne: nem vagyok a régi. Persze hogy nem. Tudod miért, igyekszel is elfogadni, de csak nem, csak nem. Magadra tukmálsz --> kész is a konfliktus. KOGNITÍV DISSZONANCIA, vagy hogyis mondta Orosdy papa? Jól kibaszol magaddal. Ügyes gyerek,... durr egy pofon! Leginkább a tolerancia rovására megy ez a külvilág szempontjából. Mert ha a saját hülyeségeimet is nehezen tűröm, akkor gondolhatod másokét hogyan.

Volt itt egy szünet, és hát kicsit sem mondható, hogy feltöltődtem. Mert csak mennek a napok, és a gijotin-gyanús márc 7.-e csak egyre közeledik... Szokták erre mondani, hogy ki kell zökkenteni magad: csinálj új dolgokat, nem kell persze feltétlenül nagyokra gondolni. Mondják például, hogy a másik kezeddel moss fogat, tusolj csukot szemmel, és hasonló szokásrombolások, hogy ez majd kizökkenti a kis agyadat, az újdonság erejével.

Nos akik ezt kitalálták, azoknak üzenem, hogy a szokásos balkezes 8-as alakban teakeverést megpróbáltam jobbal... hát olyan kocka 8-asok lettek belőle, hogy csak úgy csilingelt a pohár falán a kanál... és az agyam látta, hogy ez NEMJÓ, és kurvaideges lett!!!!

Britt tudósok... szomat, azt nektek!

na szebbnapokat feleim.

 

update: Aki nem akar felidegesíteni, az ne nyugtasson. (hát ez annyira jó, hogy kiírom :D )

Címkék: agymenés  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr37859081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása