2009.01.19. 12:31| Szerző : Ricsman - HóStrucc

a hétfő továbbra is szar minden héten... passzív ellenállásként viszont nem vagyok hajlandó borotválkozni (kb két hete). Ez valahonnan onnan jött, hogy minden, hétfőkhöz köthető trendet megtagadok, sőt, ha lehet ellentrendet csinálok belőle. És ugyebár a munkásember hétfőn reggel, meló előtt jól megborotválkozik, hogy jó benyomást keltsen a munkhahelyén. Hát én nem. Bekaphatod hétfő!

Kérlek titeket, ha tudtok szokásos, tipikus, hétfőhöz kapcsolható trendeket, kommenteljétek, és megigérem, hogy ha módomban áll, akkor bizony ellen megyek :) S majd egyszer elmondhatom, hogy teljesen anti-hétfőistává lettem!

Címkék: agymenés  |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsman.blog.hu/api/trackback/id/tr27887431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

liliomfi! 2009.01.19. 21:23:02

Hétfőn elmegyek dolgozni!:D

Ricsman - HóStrucc 2009.01.19. 21:31:46

@liliomfi!: hehe, jogos.. de ez sajnos kikerülhetetlen... mindaddig, amíg nem leszel piszkosul gazdag. Vagy életművész... :)
süti beállítások módosítása